Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΦωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία του Ευόσμου

Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στην πλατεία του Ευόσμου

Παρά τις άσχημες καιρικές συνθήκες πραγματοποιήθηκε μέσα σε ατμόσφαιρα χαράς και γιορτής η φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Πλατεία Δημαρχείου Ευόσμου, μεταφέροντας το χαρμόσυνο μήνυμα της Θείας Γέννησης σε μικρούς και μεγάλους.
Η δυνατή βροχόπτωση και το τσουχτερό κρύο δεν κατάφερε να σταθεί εμπόδιο, καθώς μετά το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου η εκδήλωση της φωταγώγησης μεταφέρθηκε στο φουαγιέ του Δημαρχείου, πλημμυρίζοντας με ήχους, κάλαντα, παραδοσιακές μουσικές και χορούς το κτίριο.

Ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός δίνοντας το σύνθημα για τη φωταγώγηση του δέντρου, ευχήθηκε σε όλους Καλά Χριστούγεννα με υγεία, αγάπη και αλληλεγγύη, τονίζοντας πόσο σημαντικό είναι να ανακαλύψουμε το πραγματικό νόημα των Χριστουγέννων, δείχνοντας έμπρακτα το ενδιαφέρον και την αγάπη προς τον πλησίον μας. “Εύχομαι σε όλους Καλά Χριστούγεννα, χαρούμενες και ευτυχισμένες γιορτές σε κάθε οικογένεια του δήμου μας. Αυτές τις γιορτινές ημέρες ας δώσουμε απλόχερα την αγάπη στους συνανθρώπους μας  με ένα χαμόγελο, μια αγκαλιά και με πράξεις κοινωνικής υποστήριξης και αλληλεγγύης” τόνισε ο κ. Μανδαλιανός.

“Ευχαριστούμε όλους τους δημότες που αψηφώντας  κρύο, βροχή και δυνατό αέρα είναι εδώ για να γιορτάσουμε όλοι μαζί ενωμένοι την έναρξη της εορταστικής περιόδου. Υποδεχόμαστε λοιπόν τα Χριστούγεννα με ένα πλήθος εκδηλώσεων – 41 στο σύνολο –  στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα ελπίδας, χαράς και αισιοδοξίας σε όλη την πόλη” επισήμανε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Αθηνά Παμπουκίδου, ευχαριστώντας ιδιαίτερα όλες τις αντιδημαρχίες, τις υπηρεσίες και τους εργαζόμενους του δήμου  αλλά και όλους όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίησή τους.

Τη γιορτινή βροχερή βραδιά, που κατάφερε να εξελιχθεί σε μια ζεστή γιορτή, γεμάτη κέφι και ζωντάνια, άνοιξε η χορωδία του 1ου Γυμνασίου Ευόσμου μαγεύοντας το κοινό με χριστουγεννιάτικα τραγούδια και μελωδίες, ενώ τη σκυτάλη πήρε η χορωδία του Συλλόγου Μικρασιατών Ευόσμου, η οποία έδωσε ξεχωριστή νότα στην εκδήλωση ψάλλοντας με το δικό της αυθεντικό τρόπο παραδοσιακά κάλαντα. Η βραδιά κορυφώθηκε με τα Χάλκινα της Γουμένισσας, παρουσιάζοντας ένα μοναδικό παραδοσιακό πρόγραμμα που ένωσε τον κόσμο σε ένα κυκλωτικό χορό,  γεμάτο παλμό, κέφι και ενθουσιασμό. Στην εκδήλωση συμμετείχε και το χορευτικό τμήμα της ΔΗΚΕΚΕ.

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ