Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΗ διοίκηση του δήμου ευχαριστεί γονείς και εκπαιδευτικούς που βάφουν τα σχολεία...

Η διοίκηση του δήμου ευχαριστεί γονείς και εκπαιδευτικούς που βάφουν τα σχολεία τους χωρίς να την ενοχλήσουν!

Η διοίκηση του δήμου εκφράζει τις ευχαριστίες της στους εκπαιδευτικούς και στους διευθυντές των σχολείων, οι οποίοι με τη σειρά τους εκφράζουν τις ευχαριστίες τους στους συλλόγους γονέων για τη σημαντική συμβολή τους στην αγορά χρωμάτων, ώστε να βαφτούν τα σχολεία εσωτερικά. Η διοίκηση του δήμου επίσης νοιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει γονείς και εκπαιδευτικούς που πλένουν τις κουρτίνες των αιθουσών και ευελπιστεί ότι την άνοιξη, που θα βοηθάει ο καιρός, οι σύλλογοι γονέων θα βάψουν τα σχολεία και εξωτερικά με δικά τους έξοδα, χωρίς να ενοχλήσουν τον δήμο. Η πληρωμή της συνδρομής στο σύλλογο γονέων απαλλάσσει τον δήμο από τις υποχρεώσεις του. Η καλή συνεργασία ανάμεσα σε γονείς και εκπαιδευτικούς προάγει το σχολείο και γλιτώνει τον δήμο από έξοδα. Η διοίκηση του δήμου καλεί τους συλλόγους γονέων να πληρώνουν από εδώ και στο εξής και τη ΔΕΗ, όπως και τη θέρμανση των σχολείων τους για να απαλλάξουν τον δήμο και από αυτά τα περιττά έξοδα.

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΥΓ. Τα παραπάνω δεν είναι ανακοίνωση της διοίκησης του δήμου, αλλά θα μπορούσαν να γίνουν με βάση ανάρτηση μέλους της σε Μέσο Κοινωνικής Δικτύωσης.

Δεν θα δοθεί στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου η κρατική επιχορήγηση για την θέρμανση των σχολείων!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ