Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΚοσμοσυρροή χθες στη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Κορδελιό

Κοσμοσυρροή χθες στη φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στο Κορδελιό

Στους λαμπερούς και εορταστικούς  Χριστουγεννιάτικους  ρυθμούς μπήκε και ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου αφού από την πλατεία Σκρά της Κοινότητας Ελευθερίου Κορδελιού, με την φωταγώγηση του δέντρου η οποία συνοδεύθηκε με πυροτεχνήματα, κάλαντα και χριστουγεννιάτικες μελωδίες από τα μέλη του  Α και Β ΚΑΠΗ  και τα νήπια των παιδικών και βρεφονηπιακών  σταθμών, άρχισε η αντιστροφή μέτρηση των Χριστουγέννων η οποία θα  συνεχισθεί σήμερα με την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην πλατεία Ευόσμου στις 19.00. με την συμμετοχή του Συλλόγου Μικρασιατών Ευόσμου, το 1ο Γυμνάσιο Ευόσμου και τα Χάλκινα της Γουμένισας.

Χθες και με σύμμαχο τον καλό καιρό από νωρίς το απόγευμα κατέκλυσαν την πλατεία Σκρά δημότες κάθε ηλικίας με πρωταγωνιστές τα αγγελάκια, τα αγιοβασιλάκια και τα ξωτικά των παιδικών σταθμών που  με την ζωντάνια, το κέφι και το χαμόγελο τους φώτισαν , ζέσταναν και ομόρφυναν  ακόμη περισσότερο την βραδιά.

Ο Άι Βασίλης υποδεχόταν τους μικρούς μας δημότες με σοκολατάκια και κόκκινα μπαλόνια δίνοντας χαρά, μοιράζοντας αγκαλιές, βγαίνοντας αναμνηστικές selfe και πολλά πολλά ΗΟ ΗΟ ΗΟ ΗΟ ΗΟ!!!!!!
Μετά την ρίψη των πυροτεχνημάτων και την φωταγώγηση του δέντρου την σκυτάλη πήραν τα ΧΑΛΚΙΝΑ της ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ οι οποίοι μαζί με το χορευτικό τμήμα της ΔΗ.ΚΕ.Κ.Ε  ξεσήκωσαν  τον κόσμο σένα κυκλωτικό μακεδονικό χορό και όχι μόνο, στο αμφιθέατρο στον πεζόδρομο της Κοινότητας Ελευθερίου Κορδελιού, κερνώντας άφθονο κόκκινο κρασί σε όλους.
Εύχομαι το χαρμόσυνο μήνυμα της Θείας Γεννησης να γίνει πηγή φώτισης, δύναμης και αγάπης για έναν ειρηνικό και δίκαιο κόσμο με σεβασμό , αξιοπρέπεια και αλληλεγγύη» είπε μεταξύ άλλων ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου  κ. Κλεάνθης Μανδαλιανός, ευχαριστώντας τους δημότες για την παρουσία τους στην εκδήλωση προσκαλώντας τους παράλληλα και σε όλες τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου οι οποίες φέτος είναι στην κυριολεξία για όλους! Τονίζοντας ότι τα το χριστουγεννιάτικο μήνυμα μας είναι « νοιαζόμαστε τον πλησίον μας».
Στη συνέχεια η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κ. Αθηνά Παμπουκίδου αφού  ευχαρίστησε τους Προέδρους και  τα μέλη και των πολιτιστικών συλλόγων, τις αντιδημαρχίες, τις υπηρεσίες του δήμου μας και όλους τους δημοτικούς υπαλλήλους μας που συνέβαλαν στην οργάνωση των 41 χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του δήμου μας, ευχήθηκε « το σήμερα να είναι πιο όμορφο από το χθες και το αύριο πιο δημιουργικό από  το τώρα».
Ο Πρόεδρος της Κοινότητας Ελευθερίου Κορδελιού Ευόσμου Πέτρος Μεσθανεύς  ευχαρίστησε τους δημότες και τους καταστηματάρχες που συμμετέχουν στον στολισμό του δήμου στολίζοντας τα μπαλκόνια και τα καταστήματα τους, κάλεσε τους δημότες να συμμετέχουν σε όλες τις εκδηλώσεις και του Δήμου και της Κοινότητας διότι η συμμετοχή τους θα προσδιορίσει την διάρκεια και την συνέχεια τους.

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ