Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΣήμερα και αύριο όλοι μαζί φωταγωγούμε τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα του δήμου μας

Σήμερα και αύριο όλοι μαζί φωταγωγούμε τα Χριστουγεννιάτικα δέντρα του δήμου μας

Η αντίστροφη  μέτρηση ξεκινά! Φωταγωγούμε τα δέντρα του Δήμου μας. Σήμερα Δευτέρα 9.12.2019 στις 19.00  στην πλατεία Σκρά στην Κοινότητα Ελευθερίου Κορδελιού και αύριο Τρίτη 10.12.2019 στις 19.00  στην πλατεία Ευόσμου  στην Κοινότητα Ευόσμου.
3…2…1… και ο δήμος μας φόρεσε τα γιορτινά του  και  από σήμερα ανοίγει η αυλαία των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του με πρώτη και κορυφαία την φωταγώγηση των δέντρων του και προσκαλεί όλους του δημότες να είναι παρόντες, κοινωνοί και μέτοχοι σε όλες τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις τις οποίες η νέα Δημοτική με πολύ κόπο και μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα, κατάφερε  να οργανώσει ένα πλούσιο καινοτόμο και πολυθεματικό πρόγραμμα με 41 καινοτομες και πρωτοποριακές χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις  δίνοντας προβάδισμα στους μεγάλους «πρωταγωνιστές» των εορτών που είναι τα παιδιά..
Το επίσημο έναυσμα αλλά και το σύνθημα θα δώσει και σήμερα και αύριο ο Δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός.

Ξεχωριστό χρώμα, ζεστασιά και ζωντάνια θα δώσουν το Α΄ & Β΄ ΚΑΠΗ,  οι Παιδικοί και οι Βρεφονηπιακοί Σταθμοί της κοινότητας Ελευθερίου Κορδελιού, οι οποίοι θα ψάλλουν τα κάλαντα και χριστουγεννιάτικους ύμνους, ενώ η γιορτινή διάθεση θα εκτοξευθεί με τους μακεδονίτικους παραδοσιακούς ρυθμούς τα ΧΑΛΚΙΝΑ ΤΗΣ ΓΟΥΜΕΝΙΣΣΑΣ και το χορευτικό τμήμα της ΔΗ.ΚΕ.Κ.Ε οι οποίοι όπως πάντα θα ξεσηκώσουν  και θα ενώσουν τον κόσμο σένα κυκλωτικό μακεδονικό χορό.
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ