Αρχική ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥ ΑΙΡΕΤΙΚΑ Συνέντευξη έδωσε ο Χαϊκάλης χωρίς να μας πει γιατί σπίλωσε τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Συνέντευξη έδωσε ο Χαϊκάλης χωρίς να μας πει γιατί σπίλωσε τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου

0
Συνέντευξη έδωσε ο Χαϊκάλης χωρίς να μας πει γιατί σπίλωσε τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Συνέντευξη έδωσε ο Παύλος Χαϊκάλης το βράδυ της Τετάρτης, στην Ελεονώρα Μελέτη και στην εκπομπή «Μεσάνυχτα» για να μας δώσει πληροφορίες σχετικά με τον χωρισμό του με την πρώην σύζυγό του Μαρία λέγοντας: «Έχω κάνει τεράστια λάθη στην προσωπική μου ζωή. Δεν μπορώ να είμαι ευτυχισμένος όταν λείπει η γυναίκα των ονείρων μου. Η Μαρία είναι μια γυναίκα που μου άλλαξε τη ζωή. Αυτή η γυναίκα δεν είναι άνθρωπος, είναι αστέρι. Η Μαρία, μου άλλαξε ριζικά τη ζωή. Χωρίσαμε και το φταίξιμο πήραν δικό μου. Μου έδινε φως στη ζωή μου κι εγώ σκοτάδια. Η Μαρία έχει σηκώσει τόσο ψηλά τον πήχη που μόνο αυτή μάλλον θα ξαναπαντρευόμουν».

Δεν μας ενδιαφέρουν καθόλου τα λάθη που έκανε ο Παύλος Χαϊκάλης στην προσωπική του ζωή, δεν μας ενδιαφέρει καθόλου που χώρισε, δεν μας ενδιαφέρει καθόλου γιατί χώρισε και δεν καταλαβαίνουμε γιατί ενδιέφερε τους τηλεθεατές να μάθουν ότι ο κύριος Παύλος μας είναι ακόμα ερωτευμένος με τη Μαρία. Θα μας ενδιέφερε όμως να μας πει ο Χαϊκάλης ποιος του έδωσε εκείνην την ερώτηση που έκανε στη Βουλή σπιλώνοντας τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου, που δεν ήξερε ούτε κατά που έπεφτε. Θα μας ενδιέφερε να μας πει ο Χαϊκάλης για το λάθος του να «κρεμάσει στα μανταλάκια» υπαλλήλους και αιρετούς του δήμου Κορδελιού Ευόσμου κι όχι για τα λάθη του με την πρώην γυναίκα του. Την επόμενη φορά λοιπόν που θα δώσει συνέντευξη ο κύριος Χαϊκάλης ας αφήσει τα ερωτικά του και ας μας πει γιατί διέσυρε στο Πανελλήνιο τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου και προπαντός ας μας πει τους «καλοθελητές» που τον έβαλαν να κάνει εκείνην την ερώτηση στη Βουλή. Αυτό ενδιαφέρει εμάς και μας ενδιαφέρει για να προστεθούν κι άλλα σ’ αυτά που θα πληρώσουν οι συκοφάντες για συκοφαντικές δυσφημίσεις.

Τσάρλυ