Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΑθλητισμόςΑιχμηρά ΑθλητικάΌταν ακόμα και ο επαναστάτης δημοσιογράφος κάνει πλάτες στον Μαρινάκη!

Όταν ακόμα και ο επαναστάτης δημοσιογράφος κάνει πλάτες στον Μαρινάκη!

Όλος ο κόσμος ασχολείται από χθες με μια στημένη καταγγελία των Μαρινάκηδων πως η κυπριακή εταιρεία «RFA» -ιδιοκτήτη συγγενικού προσώπου του Ιβάν Σαββίδη- έχει το γήπεδο, το αθλητικό αλλά και το προπονητικό κέντρο της ΠΑΕ Ξάνθη εκτός των υπολοίπων επιχειρήσεων του ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ στη χώρα μας, πράγμα που, αν ισχύει, μπορεί να επιφέρει ακόμα και τον υποβιβασμό του «δικεφάλου» καθώς πρόκειται για παραβίαση αθλητικής νομοθεσίας για διπλή ιδιοκτησία ΠΑΕ.

Η καταγγελία του Ολυμπιακού δεν είναι τίποτα άλλο παρά πάσα στους στημένους δημοσιογράφους, μεταξύ αυτών κι ένας που παριστάνει τον επαναστάτη, για να αλλάξουν την ατζέντα. Οι εκθέσεις της αστυνομίας και του παρατηρητή του αγώνα Ολυμπιακού – ΠΑΟΚ είναι κόλαφος για το πως στήθηκαν οι επιθέσεις διαπιστευμένων του Ολυμπιακού σε βάρος της αποστολής του ΠΑΟΚ. Την ίδια μέρα λοιπόν που δημοσιοποιήθηκαν αυτές οι εκθέσεις, την ίδια μέρα το κανάλι «ΟΝΕ» του Μαρινάκη κυκλοφόρησε την παραπάνω προβοκάτσια σε βάρος του ΠΑΟΚ.

Γελάμε έτσι κι αλλιώς με τους στημένους δημοσιογράφους, οι οποίοι αντί να ρωτάνε τον Μαρινάκη αν έστησε ο ίδιος αυτήν την τραμπούκικη υποδοχή στον ΠΑΟΚ, ρωτάνε τον Σαββίδη αν δια της πλαγίας κατέχει και την ομάδα της Ξάνθης, μα πιο πολύ γελάμε με τον δήθεν επαναστάτη που ξεχνάει την διαλεκτική όταν είναι να υπερασπίσει τους Μαρινάκηδες. Ο κατά περίσταση επαναστάτης λοιπόν δεν αναρωτιέται με βάση τη διαλεκτική γιατί η «αποκάλυψη» των Μαρινάκηδων έγινε την ημέρα που οι Μαρινάκηδες θα έπρεπε να απολογούνται για τα όσα έγιναν στο στάδιο Καραϊσκάκη και λίγες ημέρες πριν το παιχνίδι με τη Ξάνθη και μάλιστα αφήνει το κουτσαβάκι που κάνει το ρεπορτάζ να παρουσιάζει σαν δεδομένο το γεγονός της ενοχής του ΠΑΟΚ και να λέει ότι στην Ελλάδα δεν υπάρχει όργανο που θα τολμήσει να υποβιβάσει τον ΠΑΟΚ, όπως δεν θα τολμούσε να υποβιβάσει και τις άλλες μεγάλες ομάδες. Ναι όμως αυτή τη στιγμή μιλάμε για τον ΠΑΟΚ και φαίνεται ότι ο επαναστάτης της πλάκας έμαθε και στα κουτσαβάκια πώς στήνονται τα δήθεν αντικειμενικά σχόλια.

Εμετό μας προκαλεί η προσπάθεια του Ολυμπιακού να τινάξει το πρωτάθλημα στον αέρα, εμετό μας προκαλεί το ότι ο ιδιοκτήτης του καταστρέφει ένα προϊόν γι’ αυτόν, όπως είναι το ποδόσφαιρο, αφού επειδή δεν μπορεί να κερδίσει στο γήπεδο το πρωτάθλημα προτιμάει να το καταστρέψει. Αφού ο πρόεδρος του Ολυμπιακού δεν μπορεί να έχει γάιδαρο, προσπαθεί να ξεκάνει και τον γάιδαρο του γείτονα. Πιο πολύ εμετό όμως μας προκαλούν όλα αυτά τα κουτσαβάκια που στηρίζουν αυτήν την αθλιότητα και προπαντός αυτοί οι οποίοι παριστάνουν τους επαναστάτες και έχουν δήθεν για ευαγγέλιό τους τη διαλεκτική. Τη διαλεκτική δεν την είχαν για ευαγγέλιο ούτε τότε όταν από επαναστατική μάλιστα συχνότητα καμάρωναν γιατί ο Ολυμπιακός κέρδισε παιχνίδι με τα σφυρίγματα και στις διαμαρτυρίες μας στο τηλεφωνικό κέντρο απαντούσαν χαζογελώντας πως «έκαναν πλάκα». Τον Ολυμπιακό τον αγαπάμε και τον σεβόμαστε γιατί είναι η ομάδα της «συνοικίας του ονείρου». Τον Ολυμπιακό δεν τον αγαπάνε οι Μαρινάκηδες, οι Καραπαπάδες και οι Τσουκαλάδες και όσοι κάνουν πλάτες στις αθλιότητές τους.

Αλέκος Χαπ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ