Κυριακή, 3 Ιουλίου, 2022
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΣυμμετοχή του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Κορδελιού Ευόσμου στο ενημερωτικό σποτ της...

Συμμετοχή του Κέντρου Κοινότητας Δήμου Κορδελιού Ευόσμου στο ενημερωτικό σποτ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Κορδελιού Ευόσμου με Παράρτημα Κέντρου Ένταξης Μεταναστών συμμετείχε στο ενημερωτικό σποτ της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, σχετικά με το ρόλο και τους στόχους των Κέντρων Κοινότητας.
Η Διεύθυνση Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου ευχαριστεί  θερμά τους/τις ωφελούμενους/ες του Κέντρου για την αποδοχή της πρόσκλησης και την ενεργή συμμετοχή τους, καθώς και την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την πρότασή της.
Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου λειτουργεί στο κτίριο της Κοινωνικής Υπηρεσίας στην οδό  Πυθαγόρα και Μαβίλη (περιοχή ΙΚΑ Ευόσμου) από τις 8.00  – 16.00, αποτελώντας μια υπηρεσία  υποδοχής, καταγραφής, ενημέρωσης, καθοδήγησης και παραπομπής των πολιτών – ιδιαίτερα δε των ευπαθών κοινωνικά ομάδων – στις αρμόδιες υπηρεσίες.  Για να μάθουν οι πολίτες όσα δικαιούνται και τις υπηρεσίες στις οποίες πρέπει να απευθυνθούν. Για ψυχολογική στήριξη και ουσιαστική βοήθεια στην αναζήτηση εργασίας. Είναι στελεχωμένο από 2 Κοινωνικούς Λειτουργούς, Εργασιακό Σύμβουλο και Διοικητικό Υπάλληλο.

Το δε Παράρτημα του  Κέντρου Ένταξης Μεταναστών στελεχώνεται από Κοινωνικό Λειτουργό, Ψυχολόγο, Νομικό και Διαμεσολαβητή.

Τηλέφωνα Επικοινωνίας: 2310 558505 & 2310558506.

Από την ιστοσελίδα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ