Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΕρωτήσεις περί του αφοδευτηρίου στο δημοτικό συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου!

Ερωτήσεις περί του αφοδευτηρίου στο δημοτικό συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου!

Παρ’ όλο που η πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου με Πρόεδρο τον κύριο Ρούμελη εξελίχθηκε πολύ καλά, τα παρατράγουδα δεν έλειψαν. Δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης, προφανώς μη έχοντας την αίσθηση ότι εξελέγη στο δημοτικό συμβούλιο του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της Βόρειας Ελλάδας, κατά τη διαδικασία των ερωτήσεων προτάσεων στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Τετάρτης 15 Νοεμβρίου, έθεσε ζήτημα ότι σε κάποιον παιδικό σταθμό ένα παιδάκι αφοδεύει απάνω του και οι βρεφονηπιοκόμοι δεν το καθαρίζουν! Επίσης κατηγόρησε τους παιδαγωγούς ότι πατούν με τα παπούτσια εκεί που κάθονται και παίζουν τα παιδιά.

Ο κύριος δημοτικός σύμβουλος θα έπρεπε να γνωρίζει ότι οι παιδικοί σταθμοί έχουν Πρόεδρο και διοικητικό συμβούλιο. Αυτά που είπε στο δημοτικό συμβούλιο θα έπρεπε να τα θέσει σε γνώση της Προέδρου των παιδικών σταθμών. Τα θέματα που ανέφερε προφανώς και δεν ήταν ούτε για να τεθούν στο Διοικητικό Συμβούλιο των παιδικών σταθμών. Η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου των Παιδικών Σταθμών θα ερευνούσε και πράττοντας τα δέοντα θα του απαντούσε για τα θέματα που έθεσε χωρίς να χρειαστεί να απασχοληθεί το δημοτικό συμβούλιο με ξεσκατίσματα και χωρίς να χρειαστεί να κατηγορηθούν γενικά και αόριστα εκπαιδευτικοί. Ο κύριος δημοτικός σύμβουλος όμως αποφάσισε να κάνει αντιπολίτευση στην κυριολεξία για το αφοδευτήριο αφού η ερώτηση αφορούσε ξεσκατίσματα.

Ας ελπίσουμε ότι το δημοτικό συμβούλιο του δεύτερου μεγαλύτερου δήμου της Βόρειας Ελλάδας δεν θα συνεχίσει σε τέτοιο ύφος και σε τέτοιο επίπεδο. Δεν είναι σωστό ούτε για τους δημοτικούς συμβούλους, ούτε για τους δημότες.

Τσάρλυ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ