Τελευταία

  Στο ποδόσφαιρο του Τσουκαλά, του Ραπτόπουλου, του Γεωργίου και του Βιερίνια…

  04-11-2019

  Στη χώρα που σχολιάζουν τα όσα γίνονται στα γήπεδα του ποδοσφαίρου ο Τσουκαλάς, ο Ραπτόπουλος και ο Γεωργίου με την ανύπαρκτη ποιότητά τους και οι οπαδοί, γιατί υπάρχουν ελάχιστοι φίλαθλοι, σκέπτονται, λειτουργούν και σχολιάζουν όπως ακριβώς αυτά τα τρία μπουμπούκια. Έτσι στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό η σαχλαμάρα έδωσε και πήρε στις ιστοσελίδες που μετέδιδαν τον αγώνα και τα ούγκανα μπορούσαν να σχολιάσουν.

  «Γιατί να βάλει σ’ έναν τέτοιο αγώνα τον ανέτοιμο Βιερίνια;»!

  Αυτή ήταν η κυρίαρχη ερώτηση των ούγκανων του διαδικτύου! Τα ούγκανα ως επί το πλείστον ήταν οπαδοί του ΠΑΟΚ, αλλά η ερώτηση θέτονταν και από ούγκανα άλλων ομάδων. Ο Βιερίνια ήταν αυτός που ισοφάρισε δύο φορές και έσωσε την παρτίδα για τον ΠΑΟΚ. Ο ανέτοιμος Βιερίνια ισοφάρισε την πρώτη φορά με ένα ασύλληπτο σουτ που δυσκολευόμαστε να δούμε από τους παίχτες του ΠΑΟΚ και τη δεύτερη φορά με ένα ασύλληπτο πέναλτι που ο τερματοφύλακας έπεσε στη σωστή κατεύθυνση.

  Δεν μπορούμε να φανταστούμε τι έλεγαν μετά τον αγώνα τα ούγκανα, αλλά είμαστε σίγουροι ότι υπεράσπιζαν τη βλακεία τους αφού το ούγκανο ο Γεωργίου 15 χρόνια μετά συνεχίζει να λέει ότι ο Ρεχάγκελ δεν ήξερε που πάνε τα τέσσερα και απλά ήταν τυχερός!

  Γ. Σαδούκ

  You must be logged in to post a comment Login