Τελευταία

  Ο παπά Γκαμπόν ήταν παρών στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για τα ΕΛΠΕ

  02-11-2019

  Ο παπά Γκαμπόν ήταν παρών στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου για τα ΕΛΠΕ και μάλιστα όχι απλά ήταν παρών αλλά χοροπηδούσε και φώναζε. Αυτοί που κουβαλάν μαζί τους τον παπά Γκαμπόν ή δεν λένε να καταλάβουν ότι είναι ένας κοινός προβοκάτορας ή καταλαβαίνουν και…

  Ο παπά Γκαμπόν είναι το κατασταλτικό χέρι του κράτους. Θα τον άφηνε ποτέ το κράτος να χοροπηδάει εναντίον του εάν αυτό που έκανε δεν το έκανε σε διατεταγμένη υπηρεσία; Ο παπά Γκαμπόν βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία όπως σε διατεταγμένη υπηρεσία βρισκόταν για πολλά χρόνια όταν συκοφαντούσε καλούς υπαλλήλους και αιρετούς.

  Ο παπά Γκαμπόν βρισκόταν δίπλα σε κάποιον ο οποίος προσπάθησε να τινάξει τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στον αέρα, ο οποίος προσπάθησε να δώσει άλλοθι στους δημοτικούς συμβούλους που αρνήθηκαν να πάρουν θέση για τη δράση των ΕΛΠΕ, που σφυρίζουν γενικά κλέφτικα όταν γίνεται συζήτηση για τα ΕΛΠΕ.

  Ο παπά Γκαμπόν είναι ένας επικίνδυνος προβοκάτορας και όποιος συνεχίζει να τον κρατάει δίπλα του ή είναι πολύ αφελής ή είναι μεγάλος προβοκάτορας. Η αφέλεια βέβαια στις περιπτώσεις ανοχής διαφόρων παπά Γκαμπόν είναι χειρότερη από προβοκάτσια.

  Γ. Παπαδ.

  Όταν βλέπεις τον παπά Γκαμπόν επικεφαλής πορείας…

  You must be logged in to post a comment Login