Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΠολλά συγχαρητήρια στην Αλεξάνδρα Κορωνίδου για το αντιρατσιστικό σχόλιο

Πολλά συγχαρητήρια στην Αλεξάνδρα Κορωνίδου για το αντιρατσιστικό σχόλιο

Η κυρία Αλεξάνδρα Κορωνίδου, δημοτική σύμβουλος της διοίκησης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου και διευθύντρια δημοτικού σχολείου, με αφορμή την αντιρατσιστική ανακοίνωση πέντε Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων της περιοχής Πεντέλης και Μελισσίων, έκανε το παρακάτω σχόλιο: «Εννοείται ότι αξίζουν συγχαρητήρια αυτοί οι σύλλογοι γονέων που γίνονται μια αγκαλιά όχι μόνο για τα δικά τους παιδιά αλλά για τα παιδιά όλου του κόσμου. Εύχομαι να είναι το φωτεινό παράδειγμα και να ακολουθήσουν πολλοί άλλοι σύλλογοι γονέων αλλά και διδασκόντων».

Αξίζουν συγχαρητήρια στην κυρία Αλεξάνδρα Κορωνίδου. Ίσως σε κάποιον θα ξενίσουν τα συγχαρητήρια στην κυρία Κορωνίδου γιατί θα θεωρήσει τη στάση και το σχόλιό της αυτονόητα. Ε δεν είναι αυτονόητα αυτά που γράφει η κυρία Κορωνίδου και της αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σ’ έναν δήμο που μέλος ΔΣ Γονέων και Κηδεμόνων πολιτεύεται με κόμμα το οποίο ζητάει να πυροβολούνται οι πρόσφυγες και πρόεδρος ΔΣ Γονέων και Κηδεμόνων στηρίζει και χειροκροτάει τον πολιτευτή του κόμματος που ζητάει να πυροβολούνται οι πρόσφυγες οι οποίοι εισέρχονται στην Ελλάδα χωρίς να γνωρίζουν το συνθηματικό!

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην κυρία Κορωνίδου και ευχόμαστε να γίνει φωτεινό παράδειγμα ώστε με τη δική της φωνή να ενωθούν κι άλλες φωνές δασκάλων, εκπαιδευτικών, γονέων προκειμένου να σπάσει ο ρατσισμός, γιατί ούτε πρέπει ούτε αξίζει στους Έλληνες.

Βασίλης Κιμ.

https://agkidapress.gr/2019/10/29/%cf%84%ce%bf-%ce%bc%ce%ac%cf%81%ce%bc%ce%b1%cf%81%ce%bf-%cf%84%ce%b7%cf%82-%cf%80%ce%b5%ce%bd%cf%84%ce%ad%ce%bb%ce%b7%cf%82-%cf%87%cf%84%ce%af%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%cf%80%ce%b1%cf%81%ce%b8%ce%b5%ce%bd/
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ