Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟ δήμος Κορδελιού Ευόσμου έχει ενταχθεί σε πρόγραμμα δωρεάν WiFi με ενέργειες...

Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου έχει ενταχθεί σε πρόγραμμα δωρεάν WiFi με ενέργειες του Βασίλη Ανδρεάδη

Ο κύριος Βασίλης Ανδρεάδης επικοινώνησε με τον αρχισυντάκτη της «Αγκίδας» και ενημέρωσε την εφημερίδα ότι ο δήμος εντάχθηκε στο πρώτο πρόγραμμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης για δωρεάν WiFi με δικές του ενέργειες. Η έγκριση του κονδυλίου έγινε τον Δεκέμβριο του 2018, αλλά ο κύριος Ανδρεάδης δεν γνωρίζει γιατί δεν υλοποιήθηκε το πρόγραμμα από την προηγούμενη διοίκηση αφού ο ίδιος είχε ήδη παραιτηθεί από την διοικούσα παράταξη. Στην ερώτηση γιατί δεν πίεσε την διοίκηση Σούλα για την υλοποίηση του προγράμματος αφού και ο ίδιος θα μπορούσε να το χρησιμοποιήσει προεκλογικά και η διοίκηση του δήμου επίσης, ο κύριος Ανδρεάδης απάντησε πως από την έγκριση του προγράμματος μέχρι τις εκλογές το χρονικό διάστημα ήταν σύντομο και μάλλον ήταν λογικό να μην προλάβει να υλοποιηθεί.

Ο κύριος Ανδρεάδης στο τηλεφώνημά του διαμαρτυρήθηκε γιατί η «Αγκίδα» έγραψε ότι ως υπεύθυνος των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων δεν φρόντισε να πάρει το πρόγραμμα δωρεάν WiFi για κοινόχρηστους χώρους, ενώ το είχε πάρει. Είναι αλήθεια πως ο κύριος Ανδρεάδης είχε κάνει ενέργειες και πήρε το κονδύλι της Ευρωπαϊκής Ένωσης για δωρεάν WiFi, όπως είναι επίσης αλήθεια ότι ενώ βγήκε τρίτο στη σειρά κονδύλι από την Ευρωπαϊκή Ένωση ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου δεν έχει υλοποιήσει το πρώτο, όπως επίσης είναι αλήθεια ότι ούτε αιρετοί και μάλιστα από αυτούς που συστηματικά ασχολούνται με όσα γίνονται στο δήμο, δεν γνώριζαν για το συγκεκριμένο ζήτημα. Για το αν οι λόγοι της καθυστέρησης ήταν αντικειμενικοί ή υπήρξε κωλυσιεργία στην υλοποίηση του προγράμματος θα μάθουμε μέσα στην εβδομάδα και θα ενημερωθούν οι αναγνώστες. Αυτό που γνωρίζουμε από μια πρόχειρη έρευνα είναι ότι δήμοι οι οποίοι πήραν το κονδύλι μαζί με τον δήμο Κορδελιού Ευόσμου έχουν ήδη υλοποιήσει τη δράση.

Τελικά ο δήμος έχει ενταχθεί σε πρόγραμμα δωρεάν WiFi αλλά αυτό δεν έχει ακόμα υλοποιηθεί!
Ποιος ευθύνεται που ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου δεν θα έχει δωρεάν WiFi σε δημόσιους χώρους;
Το WiFi σε κοινόχρηστους χώρους του δήμου δεν έχει υλοποιηθεί από κωλυσιεργία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ