Τελευταία

  Ορκίστηκαν οι μόνιμοι υπάλληλοι του δήμου Κορδελιού Ευόσμου της προκήρυξης 3Κ/2018

  07-10-2019
  Ορκίστηκαν σήμερα ενώπιον του Δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθη Μανδαλιανού και του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος και Πρασίνου Χρήστου Δεμερτζή οι 33 επιτυχόντες της προκήρυξης 3Κ/2018, οι οποίοι θα ενισχύσουν την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου.
  Ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου καλωσόρισε τους νέους μόνιμους υπαλλήλους ευχόμενος “Καλή αρχή και καλή δύναμη στο έργο τους”, ένα έργο που – όπως τόνισε – αφορά στο νευραλγικό τομέα της καθαριότητας και άπτεται της ποιότητας ζωής του δήμου και των δημοτών. “Με εργατικότητα, ευσυνειδησία και σεβασμό προς τους συμπολίτες μας, σας καλώ  να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για το καλό του δήμου μας” υπογράμμισε ο κ. Μανδαλιανός, τονίζοντας πως οι πόρτες της νέας δημοτικής αρχής θα είναι πάντα ανοιχτές για όλους τους εργαζόμενους του δήμου.
  Από την πλευρά του ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος και Πρασίνου Χρήστος Δεμερτζής υποδεχόμενος τους υπαλλήλους αναφέρθηκε στο δύσκολο έργο της καθαριότητας, που απαιτεί συνέπεια, σκληρή δουλειά και προσήλωση, και τόνισε πως με την ενίσχυση της υπηρεσίας με μόνιμο ανθρώπινο δυναμικό, θα μπορέσει ο δήμος να αντιμετωπίσει τα προβλήματα υποστελέχωσης και να ανταποκριθεί στην αποστολή του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
  Πηγή:kordelio-evosmos.gr

  You must be logged in to post a comment Login