Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟ Βασίλης Ανδρεάδης απέσυρε την υποψηφιότητά του για τη θέση του δημάρχου...

Ο Βασίλης Ανδρεάδης απέσυρε την υποψηφιότητά του για τη θέση του δημάρχου λόγω ελλείψεως γνωμοδότησης νομικού συμβούλου!

Τελικά καταλήξαμε γιατί ο Βασίλης Ανδρεάδης δεν κατήλθε ως υποψήφιος δήμαρχος στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου στις προηγούμενες δημοτικές εκλογές και επέλεξε να κατέλθει ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Γιάννη Καμαρινού. Ο ίδιος βέβαια είπε πως δεν κατήλθε γιατί έβαλε κάτω τα δεδομένα και είδε ότι δεν γινόταν, ο Σωτήρης Μαγόπουλος άφησε αιχμές ότι δεν ήθελε εξ’ αρχής να κατέλθει για δήμαρχος και μάζευε κόσμο για το ψηφοδέλτιο του κυρίου Καμαρινού, αλλά τίποτε από αυτά δεν ισχύει. Ο κύριος Ανδρεάδης περίμενε γνωμοδότηση νομικού συμβούλου για να κατέλθει στις εκλογές, την οποία δεν έλαβε εγκαίρως. Μέχρι τις επόμενες εκλογές ελπίζουμε να έχει στα χέρια του ο Βασίλης Ανδρεάδης τη γνωμοδότηση του νομικού συμβούλου, ώστε να έχουμε την χαρά να τον δούμε υποψήφιο δήμαρχο και κατόπιν δήμαρχο προκειμένου να έχουμε την ακόμα μεγαλύτερη χαρά να δούμε να διοικεί τον δήμο ο νομικός σύμβουλος τον οποίο θα συμβουλεύεται ο Βασίλης Ανδρεάδης! Ίσως μάλιστα ο κύριος Ανδρεάδης θα πρέπει ως δήμαρχος να βάλει τον νομικό σύμβουλο να κάθεται στη θέση του δημάρχου κατά τις συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου.

Τσάρλυ

ΥΓ. Τα παραπάνω διακωμωδούν την τοποθέτηση του κυρίου Ανδρεάδη σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, σύμφωνα με την οποία ζητούσε γνωμοδότηση του νομικού συμβούλου για να ψηφίσουν σε ένα θέμα και ο ίδιος και η παράταξή του.

Γνωμοδότηση νομικού για να ψηφίσουν!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ