Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΠαπανικολάου και Χαλκίδης αντί να ευγνωμονούν τους καταγγέλλοντες τους μηνύουν!

Παπανικολάου και Χαλκίδης αντί να ευγνωμονούν τους καταγγέλλοντες τους μηνύουν!

Παπανικολάου και Χαλκίδης μπορεί να ήταν καλοί υπάλληλοι, μπορεί να ήταν πολύ καλοί διευθυντές, μπορεί να έκαναν με φιλότιμο τη δουλειά του δήμου και των δημοτών αλλά είναι φοβερά εμπαθείς και αχάριστοι. Αντί να ευγνωμονούν τους καταγγέλλοντες που τους μήνυσαν για τις ανταλλαγές δύο ρυμοτομούμενων οικοπέδων, τους έκαναν μήνυση και ο εισαγγελέας τους έστειλε σε δίκη για συκοφαντική δυσφήμιση. Παπανικολάου και Χαλκίδης θα πάρουν από τους καταγγέλλοντες ένα σωρό ευρώ, θα τους γδάρουν δηλαδή οικονομικώς, ενώ θα έπρεπε να τους κάνουν εικόνισμα και να τους ανάβουν λαμπάδες επειδή εξαιτίας τους αποδείχτηκε ότι τελικά ο Παπανικολάου δεν ήταν ο Αλ Καπόνε και ο Χαλκίδης δεν ήταν ο Δον Κορλεόνε του Ευόσμου. Γιατί για πάρα πολλά χρόνια διάφοροι αλητάμπουρες διέδιδαν στην κοινωνία ότι ο Παπανικολάου και ο Χαλκίδης ήταν αρχηγοί σπείρας που αντάλλασσαν ρυμοτομούμενα και πλούτιζαν από αυτή τη διαδικασία επωφελούμενοι των θέσεών τους! Μάλιστα μερικοί από αυτούς τους αλήτες την πήγαιναν πιο μακριά τη βαλίτσα αλλά γι’ αυτούς δεν θα γράψουμε τώρα. Παπανικολάου και Χαλκίδης όμως αποδείχτηκε εξαιτίας των καταγγελλόντων ότι ούτε κλέφτες ήταν, ούτε και σπείρα είχαν συστήσει. Οι καταγγέλλοντες, χωρίς να επιδιώκουν τέτοιο πράγμα, βούλωσαν τα στόματα όλων εκείνων που διέδιδαν στην κοινωνία του Ευόσμου ότι Παπανικολάου και Χαλκίδης είχαν ανταλλάξει τουλάχιστον τη μισή Νέα Πολιτεία του Ευόσμου. Όλες εκείνες οι αθλιότητες για τον Παπανικολάου και τον Χαλκίδη που άφηναν να εννοηθεί ότι έχουν ανταλλάξει δεκάδες αν όχι εκατοντάδες οικόπεδα τελικά αναφέρονταν σε δύο οικόπεδα. Παπανικολάου και Χαλκίδης όλο αχαριστία, αντί να ευγνωμονούν τους καταγγέλλοντες οι οποίοι χωρίς να το θέλουν βούλωσαν τα στόματα όσων διέδιδαν αθλιότητες σε βάρος των δύο πρώην διευθυντών του δήμου, τους κυνηγάν να τους γδάρουν οικονομικώς.

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΥΓ. Δυστυχώς για τους καταγγέλλοντες, θα πληρώσουν και για τις δικές τους ψευτιές και αθλιότητες σε βάρος των Παπανικολάου και Χαλκίδη, αλλά θα πληρώσουν και για όλους εκείνους που διέδιδαν όλες αυτές τις βρωμιές αλλά τις διέδιδαν ανεπίσημα κι έτσι δεν μπορούσαν να μηνυθούν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ