Πέμπτη, 23 Μαρτίου, 2023
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΠροφανώς ο κύριος Σούλας δεν ενοχλείται πλέον από τη χυδαιότητα…

Προφανώς ο κύριος Σούλας δεν ενοχλείται πλέον από τη χυδαιότητα…

Τη στιγμή που ο κύριος Καμαρινός, κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της Δευτέρας 30 Σεπτεμβρίου, απευθύνεται στο δήμαρχο, Κλεάνθη Μανδαλιανό, λέγοντάς του ότι κρύβεται πίσω από τον μπαμπά του, στην αίθουσα επικρατεί χάος και ο πρόεδρος διακόπτει τη συνεδρίαση, ακούγεται η φωνή του κυρίου Σούλα να προειδοποιεί τον πρόεδρο πως αν διακόψει «θα διαλύσουμε το συμβούλιο»! Ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου απάντησε στον κύριο Σούλα ότι δεν μπορεί να αφήσει να εξελίσσεται το δημοτικό συμβούλιο με τέτοιες εκφράσεις και επέμεινε στην πεντάλεπτη διακοπή.

Το ερώτημα προς τον κύριο Σούλα είναι ποιους εννοούσε όταν έλεγε ότι «θα διαλύσουμε το συμβούλιο»! Την παράταξή του μόνο; Το κύριο όμως ερώτημα προς τον κύριο Σούλα είναι εάν πλέον δεν τον ενοχλεί η χυδαιότητα. Γιατί πριν από λίγο καιρό όλα αυτά τα περί «παιδιού του μπαμπά» και άλλα παρόμοια τον ενοχλούσαν και τα θεωρούσε χυδαιότητα. Τώρα πια δεν τα θεωρεί χυδαιότητα και ήθελε να συνεχιστεί η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με τέτοιου είδους εκφράσεις και αντιπαραθέσεις; Η χυδαιότητα τελικά έχει πρόσημο και αλλάζει με βάση τις συνθήκες;

Ο κύριος Σούλας με πολύ κόπο κατέκτησε να θεωρείται ένας πολιτικός μετριοπαθής που δεν παρασύρεται σε λαϊκίστικες αντιπαραθέσεις κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Κατέκτησε επίσης στην κοινωνία του δήμου να θεωρείται, αν μη τι άλλο, αξιοπρεπής γιατί κρατάει έναν πολιτικό πολιτισμό και δεν ξεφεύγει από αυτόν ακόμα και σε δύσκολες καταστάσεις. Θα του προτείναμε, αν μας επιτρέπει, να μη χαλάσει αυτήν την εικόνα γιατί πράγματα που χτίζονται δύσκολα γκρεμίζονται εύκολα. Δικαίωμα βέβαια του κυρίου Σούλα όπως και του καθενός είναι να πράξει τελικά αυτό που ο ίδιος θεωρεί σωστό.

Χ.Κ.

Φοβερά αλισβερίσια για τις αντιδημαρχίες και τις προεδρίες στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου
Ο Κώστας Σωτηράκης έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με την εφορία…
Η πιο νοσηρή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου από συστάσεως του δήμου
Οι αργόμισθοι της οικογένειας Λαφαζανίδη…
Μήνυση του Γιάννη Καμαρινού στον Κλεάνθη Μανδαλιανό
Λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια Αλέξανδρος Μανδαλιανός και Γιάννης Καμαρινός
Ο κύριος Σωτηράκης δεν θα μηνύσει τον κύριο Καμαρινό
Τραγική κατάσταση και στο κοινό της συνεδρίασης του δημοτικού συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου
Δεινόσαυροι και μονόκεροι στο δημοτικό συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ