Τελευταία

  Συλλαλητήριο το Σάββατο 5 Οκτώβρη ενάντια στην Ελληνο-Αμερικανική Συμφωνία για τις Στρατιωτικές Βάσεις

  30-09-2019

  H Επιτροπή Αγώνα ενάντια στην Ελληνο-Αμερικανική Συμφωνία για τις Στρατιωτικές Βάσεις καλεί τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους, τις νέες και τους νέους, το λαό της Θεσσαλονίκης να πάρουν μαζικά μέρος στο Συλλαλητήριο το Σάββατο, 5 Οκτώβρη 2019, ώρα 11πμ στο άγαλμα Βενιζέλου, ενάντια στη Νέα Συμφωνία Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας Ελλάδας – ΗΠΑ, που έρχεται να υπογράψει στην Ελλάδα ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο.

  Αναλυτικά η ανακοίνωση της Επιτροπής Αγώνα λέει τα παρακάτω:

  «Όλοι στο δρόμο του αγώνα! Με το σύνθημα: Ούτε γη, ούτε νερό, ούτε αέρα! Έξω οι φονιάδες των λαών από τη χώρα μας!

  Να ορθώσουμε τείχος αντίστασης ενάντια στη Συμφωνία για τις στρατιωτικές βάσεις και τα πυρηνικά. Να εκφράσουμε την αντίθεσή μας, ν’ αναπτύξουμε και να κλιμακώσουμε την πάλη μας, να δώσουμε αγωνιστική απάντηση στην επίσκεψη του Αμερικανού Υπουργού Εξωτερικών.

  Η χώρα μας έχει μετατραπεί σε πολεμικό ορμητήριο ενάντια σε άλλους λαούς, γίνεται μαγνήτης επιθέσεων σε περίπτωση γενικευμένης σύγκρουσης. Οι κίνδυνοι για το λαό μας είναι μεγάλοι!

  Σε όλα αυτά τα πολύ επικίνδυνα για το λαό και τη νεολαία σχέδια, ο κάθε μαζικός φορέας, ο κάθε τίμιος άνθρωπος καλής θέλησης, όλοι εμείς που δε θέλουμε τα παιδιά του λαού να θυσιαστούν για ξένα και άνομα συμφέροντα θα πρέπει να αντιδράσουμε μαζικά, δυναμικά και οργανωμένα.

  ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΒΑΣΕΙΣ KAI ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ!

  Να καταγγελθεί η Ελληνο – Αμερικάνικη Συμφωνία Αμοιβαίας Αμυντικής Συνεργασίας!

  Να κλείσει η βάση της Σούδας και όλες οι αμερικανο-νατοϊκές στρατιωτικές βάσεις. Καμία συμμετοχή των ελληνικών ενόπλων δυνάμεων σε ιμπεριαλιστικές αποστολές στο εξωτερικό. Αποδέσμευση από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ με το λαό μας κυρίαρχο στον τόπο του».

  You must be logged in to post a comment Login