Σάββατο, 22 Ιουνίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΤζάμπα ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος ο Γιάννης Γαβριηλίδης – Με ποιου παρέμβαση φεύγει

Τζάμπα ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος ο Γιάννης Γαβριηλίδης – Με ποιου παρέμβαση φεύγει

Τελικά ο Γιάννης Γαβριηλίδης τζάμπα ορκίστηκε δημοτικός σύμβουλος αφού τελικά πρέπει να παραιτηθεί. Ο Γιάννης Γαβριηλίδης είναι σχολικός φύλακας και εξελέγη με την παράταξη του κυρίου Καμαρινού. Αφού εξελέγη όμως δημοτικός σύμβουλος έπρεπε, με βάση την προηγούμενη νομοθεσία, να παραιτηθεί από τη δουλειά του. Στην τροπολογία όμως που πέρασε η κυβέρνηση στις αρχές του Αυγούστου καταργήθηκε το ασυμβίβαστο για τους δημοτικούς υπαλλήλους που εξελέγησαν δημοτικοί σύμβουλοι με την προϋπόθεση ότι δεν αναλαμβάνουν θέσεις ευθύνης και έδωσε το δικαίωμα σ’ αυτούς που είχαν παραιτηθεί να αναιρέσουν την παραίτησή τους. Έτσι και έκανε ο Γιάννης Γαβριηλίδης. Την προηγούμενη όμως εβδομάδα πέρασε μια άλλη τροπολογία σύμφωνα με την οποία μπορούσαν να αναιρέσουν την παραίτησή τους μόνο όσοι είχαν παραιτηθεί μετά από συγκεκριμένη ημερομηνία κι όχι πριν από αυτήν. Ο Γιάννης Γαβρηιλίδης είχε παραιτηθεί πιο πριν από την ημερομηνία που ορίζει η νέα τροπολογία κι έτσι πρέπει ξανά να παραιτηθεί από δημοτικός σύμβουλος, αλλιώς πρέπει να φύγει από τη δουλειά του.

Γιατί όμως να περάσει μια τέτοια τροπολογία που φαίνεται σχεδόν φωτογραφική; Υπάρχουν προφανώς και σε άλλους δήμους τέτοιες περιπτώσεις σαν του κυρίου Γαβριηλίδη και προφανώς μια τέτοια τροπολογία που πέρασε για τον τάδε μπορεί να συμπαρασύρει και πολλούς άλλους. Γιατί να περάσει όμως μια τέτοια τροπολογία και μπορεί να είχε κάποια σχέση απευθείας με τον Γιάννη Γαβριηλίδη; Οι κακές γλώσσες λένε πως υπήρξε παρέμβαση του κυρ Αλέκου που δεν θέλει ούτε να τον βλέπει! Για πιο λόγο ο κυρ Αλέκος έχει τόσο μένος εναντίον του Γιάννη; Άγνωστον. Άλλωστε οι πληροφορίες ελέγχονται γιατί οι κακές γλώσσες λένε πολλά τα οποία δεν ισχύουν.

Χα. Κου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ