Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΠαιδί του μπαμπά και ο Νέστορας Λαφαζανίδης

Παιδί του μπαμπά και ο Νέστορας Λαφαζανίδης

Πριν από τις εκλογές όλοι ασχολήθηκαν με τον Κλεάνθη Μανδαλιανό ως παιδί του μπαμπά του και ξέχασαν τον Νέστορα Λαφαζανίδη. Τον Νέστορα Λαφαζανίδη λοιπόν τριγυρίζει στις δημοτικές υπηρεσίες ο μπαμπάς του για να τον γνωρίσει με τους υπαλλήλους. Άλλο ένα παιδί του μπαμπά. Αλέκος Μανδαλιανός και Στάθης Λαφαζανίδης έχουν πιάσει από το χέρι τα παιδιά τους και τα τριγυρίζουν στο δήμο. Ω τι γελοίο και απαράδεκτο θέαμα.

Ποιοι είναι όμως ο Αλέξανδρος Μανδαλιανός και ο Στάθης Λαφαζανίδης; Ήταν μέχρι πρότινος δημοτικοί σύμβουλοι. Ο Στάθης Λαφαζανίδης μάλιστα διετέλεσε περίπου δύο δεκαετίες δήμαρχος. Είναι κακό να συμβουλεύουν τα παιδιά τους και να «τριγυρίζουν» με αυτά, εάν αυτό είναι για το καλό του δήμου και των δημοτών; Είναι κακό να συνεχίσουν να ασχολούνται με τον δήμο και να μεταδώσουν στα παιδιά τους και στη δημοτική τους ομάδα την εμπειρία τους; Εάν δεν ήταν τα παιδιά τους στις θέσεις που τελικά είναι, θα τους κακίζαμε που συνεχίζουν να ασχολούνται με τα δημοτικά δρώμενα;

Η κουβέντα περί του παιδιού του μπαμπά για τον Κλεάνθη Μανδαλιανό έπεσε στο κενό. Ο κόσμος τον εξέλεξε δήμαρχο με συντριπτική πλειοψηφία. Δεν είναι και κακό και άδικο να συντηρείται αυτή η κουβέντα για τον δήμαρχο και να επεκτείνεται στον αντιδήμαρχο, ο οποίος βγήκε πρώτος σε ψήφους απ’ όλους τους δημοτικούς συμβούλους όλων των παρατάξεων; Ο Κλεάνθης Μανδαλιανός και ο Νέστορας Λαφαζανίδης θα κριθούν από το έργο τους και όχι από το αν κυκλοφορούν με τους πατεράδες τους. Το ίδιο και οι Αλέκος Μανδαλιανός και Στάθης Λαφαζανίδης θα κριθούν από το πόσο θα βοηθήσουν τα παιδιά τους και την παράταξή τους να πάνε τον δήμο ένα βήμα μπροστά κι όχι από το αν τριγυρνάνε μαζί με τα παιδιά τους στις δημοτικές υπηρεσίες.

Χ.Κ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ