Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΑθλητισμόςΑιχμηρά ΑθλητικάΟ Παναγιώτης Φασούλας μας έκανε και γελάσαμε για άλλη μια φορά…

Ο Παναγιώτης Φασούλας μας έκανε και γελάσαμε για άλλη μια φορά…

Ο Παναγιώτης Φασούλας ήταν για μια ακόμη φορά απολαυστικός στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Facebook Live του Sport24.gr και μας έκανε και γελάσαμε όπως τότε όταν έπαιζε μπάσκετ και αποβαλλόταν από το παιχνίδι επειδή έπιασε τα αποτέτοια του και τα έδειξε στην κερκίδα, όπως τότε που τον απολαμβάναμε σε διάσημη ταβέρνα της Θεσσαλονίκης η οποία έδινε στα φαγητά της ονόματα διασήμων και διάλεξε να δώσει το δικό του όνομα σε αποτέτοια τηγανητά, όπως τότε που εκλεγόταν πρώτος δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης παριστάνοντας τον επαναστάτη, όπως τότε που εκλεγόταν δήμαρχος Πειραιά αφού πρώτα είχε βγάλει τον μπερέ του Τσε Γκεβάρα!

Αφού πρώτα ο Παναγιώτης Φασούλας στη συνέντευξη που παραχώρησε ασχολήθηκε με την εθνική, τον Αντετοκούνμπο, τον Βασιλακόπουλο, τον Σκουρτόπουλο, τη FIBA, το NBA, κατέληξε στη φυγή του από τον ΠΑΟΚ λέγοντας τα εξής: «Δεν με θέλανε και ήταν φανερό. Τότε, ακόμα και να μη σε θέλανε έπρεπε να κάτσεις, να δεχτείς μείωση μισθού και να χειροκροτείς από τον πάγκο. Εγώ έφυγα και ήθελα να πάω στον Ολυμπιακό γιατί οι ΠΑΟΚτζήδες είχαν την μεγαλύτερη κόντρα. Εγώ διάλεξα να πάω στον Ολυμπιακό για αυτό το λόγο. Εκείνοι θα χαίρονταν να πάω στη Δάφνη. Δεν θα κάνω τη χάρη σε κανέναν να επηρεάσει τον ψυχισμό μου. Όποιος μπαίνει στη λογική του Instagram ψιλοτρελαίνεται».

Πολύ μας έκανε να γελάσουμε ο ταραντούλας του Ελληνικού μπάσκετ, ο άνθρωπος αράχνη όπως τον αποκαλούσαν. Μήπως ο Παναγιώτης Φασούλας έφυγε και από το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Θεσσαλονίκης γιατί δεν τον ήθελαν κι εκεί;! Μήπως ο Παναγιώτης Φασούλας έγινε δήμαρχος Πειραιά κι όχι δήμαρχος Δάφνης για να μην επηρεαστεί ο ψυχισμός του;!

Πήγε λοιπόν στον Ολυμπιακό ο Παναγιώταρος για να την σπάσει στους ΠΑΟΚτζήδες που είχαν κόντρα με τους Ολυμπιακούς! Πάλι καλά που τότε δεν είχε δύναμη η Χρυσή Αυγή γιατί με τη λογική του θα πήγαινε να εκλεγεί δήμαρχος με εκείνους για να την σπάσει στο προοδευτικό ψηφοδέλτιο με το οποίο εκλέχτηκε πρώτος δημοτικός σύμβουλος Θεσσαλονίκης…

Άκης Τσουκαλάκης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ