Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΤην έδρα του Συλλόγου Ποντίων Ευόσμου «Παναγία Κρεμαστή» επισκέφτηκε ο Κλεάνθης Μανδαλιανός

Την έδρα του Συλλόγου Ποντίων Ευόσμου «Παναγία Κρεμαστή» επισκέφτηκε ο Κλεάνθης Μανδαλιανός

Ο νέος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου, κύριος Κλεάνθης Μανδαλιανός, επισκέφτηκε την έδρα του Συλλόγου Ποντίων Ευόσμου «Παναγία Κρεμαστή» μαζί με τη νέα αντιδήμαρχο Πολιτισμού, κυρία Παμπουκίδου Αθηνά, στις 29 Αυγούστου 2019, τρεις ημέρες πριν η νέα διοίκηση αναλάβει τα ηνία του δήμου.

Ο δήμαρχος και η αντιδήμαρχος Πολιτισμού παρέμειναν στην έδρα του Συλλόγου και συζήτησαν με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και μέλη του συλλόγου επί δύο ώρες για τα ειδικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος, αλλά και για τα γενικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολιτιστικοί σύλλογοι στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Τόσο ο δήμαρχος όσο και η αντιδήμαρχος Πολιτισμού δεσμεύτηκαν ότι θα λυθούν άμεσα τα σοβαρότερα από τα προβλήματα και σε εύλογο χρονικό διάστημα τα υπόλοιπα, ενώ τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου Ποντίων Ευόσμου «Παναγία Κρεμαστή» τόνισαν ότι θα συνεργαστούν με τη νέα διοίκηση προκειμένου να δοθεί νέα πνοή στην πολιτιστική ανάπτυξη του δήμου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ