Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΣυναυλία του Κώστα Μακεδόνα στο ΔΑΚ Ευόσμου στις 12 Σεπτεμβρίου με ελεύθερη...

Συναυλία του Κώστα Μακεδόνα στο ΔΑΚ Ευόσμου στις 12 Σεπτεμβρίου με ελεύθερη είσοδο

Μεγάλη συναυλία με τoν  ΚΩΣΤΑ ΜΑΚΕΔΟΝΑ. οργανώνει ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια του Τμήματος Σχεδιασμού Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων, την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2019 στις 21.00 στο ΔΑΚ « ΒΟΥΛΑ ΠΑΤΟΥΛΙΔΟΥ» (Γοργοποτάμου και Εθνικής Αντιστάσεως- Εύοσμος). Επί σκηνής μαζί του η Μαίρη Δούτση, ενώ φιλική συμμετοχή θα έχει ο Γιώργος Φανάρας  .
Ο Κώστας Μακεδόνας έρχεται  στο Δήμο μας, και υπόσχεται να μας χαρίσει μοναδικές μουσικές στιγμές … από το κλασικό πια «Κόκκινα Γυαλιά», το «Ποδήλατο», τη «Λίζα», το «Μόνο μια φορά», τα «Μαργαριτάρια», το «Στον Λευκό τον Πύργο», το «Έπεσε έρωτας» μέχρι τα λαϊκά του τραγούδια. 
Από το πρόγραμμά του δεν  θα λείπουν, επίσης, και τα τραγούδια-σταθμός της ελληνικής δισκογραφίας των Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Χρήστου Νικολόπουλου, Σταύρου Ξαρχάκου, Μάνου Λοΐζου και άλλων σπουδαίων δημιουργών.

Στόχος της Συναυλίας είναι η  συλλογή τροφίμων για την ενίσχυση του  Κοινωνικού Παντοπωλείου, η συλλογή φαρμάκων για την ενίσχυση του Κοινωνικού Φαρμακείου καθώς και η συγκέντρωση σχολικών ειδών (τσάντες, γραφική ύλη, κλπ) για την καλύψη αναγκών των ευπαθών ομάδων του δήμου.
Παίζουν οι μουσικοί:
Κωνσταντίνος Βελλιάδης – Μπουζούκι και επιμέλεια της ορχήστρας
Γιάννης Περδίκης- Πλήκτρα / Χρήστος Λαρίσης- κιθάρα
Νίκος Σταδιάτης – Ακορντεόν/ Χρήστος Γκαΐλας – μπάσο
Ηρακλής Παχίδης – Τύμπανα
Πληροφορίες τηλ 2310 730-720

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ