Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣ«Καμαρινός, Σούλας και Γιαννακόπουλος εκβιάζουν για να πάρουν θέσεις»

«Καμαρινός, Σούλας και Γιαννακόπουλος εκβιάζουν για να πάρουν θέσεις»

Σκληρή ανακοίνωση εξέδωσε ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός για την αποχή από τις δημαιρεσίες που ανακοίνωσαν οι παρατάξεις Καμαρινού, Σούλα και Γιαννακόπουλου. Ο Κλεάνθης Μανδαλιανός τους κατηγορεί ότι για να συμμετέχουν στις υποχρεώσεις τους εκβιάζουν ζητώντας θέσεις. Στην ανακοίνωσή του επίσης ο δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου παραδέχεται ότι είχε ανοιχτή επικοινωνία με τον Πέτρο Σούλα για συνεργασία, η οποία δεν προχώρησε γιατί ο Κλεάνθης Μανδαλιανός και οι συνεργάτες του διαπίστωσαν ότι η κατάσταση στην οποία τους παρέδωσε το δήμο η παράταξη Σούλα είναι κάκιστη. Στην ανακοίνωσή του ο δήμαρχος Κλεάνθης Μανδαλιανός δεν παραλείπει να σχολιάσει με καυστικό τρόπο τη σύμπραξη των παρατάξεων Καμαρινού και Σούλα. Αναλυτικά η ανακοίνωση του δημάρχου Κορδελιού Ευόσμου, Κλεάνθη Μανδαλιανού:

«Δυστυχώς στο δήμο μας αποκαλύπτονται τα πραγματικά πρόσωπα και ύποπτες προθέσεις κάποιων καθώς λίγες μέρες πριν την συγκρότηση του δημοτικού συμβουλίου πληροφορηθήκαμε –ΟΧΙ με άμεση επιστολή προς εμάς αλλά μέσω δημοσιευμάτων- ότι οι τρεις αντίπαλοι συνδυασμοί, αντί να ενώσουν τα χέρια μαζί μας στον αγώνα για έναν ομορφότερο δήμο, θέλησαν να μποϊκοτάρουν εξ’ αρχής τις δημοκρατικές διαδικασίες γιατί δεν ικανοποιήθηκαν αλισβερίσια και ρουσφέτια που ζητήθηκαν από μέρους τους…

Λυπάμαι όμως γιατί είναι ανήκουστο αυτό που συμβαίνει και προσβάλει πάνω από όλα τους δημότες. Οι επικεφαλής των παρατάξεων «Δήμος για όλους», «Ξεκινάμε από την αρχή» και «Κοινωνία Ευθύνης» διαδίδουν πως δεν θα συμμετέχουν στην διαδικασία εκλογής Προεδρείου Δημοτικού Συμβουλίου και Μελών Επιτροπών στο Δήμο Κορδελιού Ευόσμου, διότι δεν υπήρχαν συγκλίσεις με τις παρατάξεις τους για την διοίκηση του δήμου. Πρόκειται για έναν εκβιασμό, καθώς για να συμμετέχουν στις υποχρεώσεις τους, ζητούν μια θέση. Προσωπικά, από την πρώτη στιγμή απέκλεισα κάθε συνεργασία με τον κ. Καμαρινό για λόγους που έχω επαναλάβει από την προεκλογική κιόλας περίοδο. Είναι αλήθεια πως με τον πρώην δήμαρχο, Πέτρο Σούλα, είχαμε ανοιχτό διάλογο για συνεργασία αλλά μέσα στο χρονικό διάστημα που περάσαμε είδαμε πως δεν μπορούμε να συνεργαστούμε με την πρώην διοίκηση που μας παρέδωσε σε κάκιστη κατάσταση τον δεύτερο μεγαλύτερο δήμο της Κεντρικής Μακεδονίας. Αποφασίσαμε να πραγματοποιήσουμε αυτό που δεσμευτήκαμε και να δώσουμε «Νέα Πνοή». Για αυτό η διοίκηση μας αποτελείται κυρίως από ανθρώπους που λαμβάνουν πρώτη φορά αξιώματα και έχουν όρεξη για δουλειά. Οι επικεφαλής των τριών παρατάξεων που μας προδικάζουν, έχουν δοκιμαστεί και όπως όλα δείχνουν απέτυχαν στην διοίκηση του δήμου. Όμως, ο κόσμος τους έχει τιμήσει με την ψήφο τους και πρέπει να φανούν αντάξιοι. Ας μην βάζουν μπροστά στα καθήκοντα τους τις προσωπικές φιλοδοξίες και την επιθυμία για προσωπική ανάδειξη…..

Η σύμπραξη Σούλα – Καμαρινού μας εκπλήσσει με την πρωτοτυπία της ύπαρξης της λόγω του πρόσφατου παρελθόντος τους . Εντέλει οι πληγωμένοι εγωισμοί κάποιων τους οδηγούν σε λάθος τακτικές, που αποβαίνουν εις βάρος της εύρυθμης λειτουργίας του δήμου. Ο κόσμος κουράστηκε από τις άγονες αντιπαραθέσεις και προσδοκά έργα ανάπτυξης και δημιουργίας από όλους εμάς».

«Ο κύριος Μανδαλιανός είναι δέσμιος μικροπολιτικών συμφερόντων» – Αποχή και της παράταξης Καμαρινού από τις δημαιρεσίες
Επιστολή του Πέτρου Σούλα για αποχή της παράταξής του από τις δημαιρεσίες
«Δεν κάνετε καλή αρχή κ. Δήμαρχε» – Αποχή και της παράταξης Γιαννακόπουλου από τις δημαιρεσίες
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ