Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΤα δίκια του Καμαρινού για την απειρία της παράταξης Μανδαλιανού…

Τα δίκια του Καμαρινού για την απειρία της παράταξης Μανδαλιανού…

Ο Καμαρινός βέβαια ανάμεσα στις δύο Κυριακές των δημοτικών εκλογών τόνιζε την ανεπάρκεια και την απειρία προσωπικά του Κλεάνθη Μανδαλιανού. Τότε κατηγορήθηκε γι’ αυτή του την επίθεση. Τώρα, καθώς ο κουρνιαχτός καταλαγιάζει, στελέχη της διοίκησης Μανδαλιανού, νέα κι αυτά όπως ο δήμαρχος, συλλαμβάνονται να αγνοούν ένα από τα μεγαλύτερα γεγονότα, αν όχι το μεγαλύτερο, που συνέβησαν στο δήμο τα τελευταία χρόνια. Συλλαμβάνονται να αγνοούν την έκθεση της εταιρείας «ONE TEAM» η οποία συντάχθηκε για λογαριασμό των Ελληνικών Πετρελαίων πριν από δύο χρόνια.

Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν τότε ένας τεράστιος μηχανισμός παρακολούθησης οργανώσεων, φορέων, πολιτικών παραγόντων, προσώπων της Τοπικής Διοίκησης και απλών ανθρώπων, είχε στηθεί κατά παραγγελία της εταιρείας «Ελληνικά Πετρέλαια» (ΕΛΠΕ), προκειμένου να φακελωθεί όποιος αντιδρά σε θέματα που η εταιρεία θεωρεί ότι τη δυσφημούν και ότι θίγουν τα συμφέροντα και την κερδοφορία της! Τα Ελληνικά Πετρέλαια για την παραπάνω έκθεση τιμωρήθηκαν από την Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα με 30.000 ευρώ πρόστιμο.

Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου είχε γίνει πρωτοσέλιδο σε εφημερίδες μεγάλης κυκλοφορίας. Είναι δυνατόν λοιπόν στελέχη της νέας διοίκησης να αγνοούν ένα περιστατικό το οποίο συγκλόνισε την κοινωνία του δήμου και απασχόλησε συνεχείς συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου; Είναι δυνατόν στελέχη της νέας διοίκησης να αγνοούν μια έκθεση για την οποία εξέδωσαν καταδικαστικά ψηφίσματα δημοτικά συμβούλια άλλων δήμων του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης; Το ότι ασχολούνται πρώτη φορά με τα δημοτικά δεν δικαιολογεί το ότι αγνοούν ένα γεγονός τεράστιας σημασίας που συνέβη στο δήμο και συνδέεται άμεσα με το πρόβλημα της δυσοσμίας το οποίο μαστίζει τους κατοίκους της περιοχής για πάρα πολλά χρόνια. Και καλά αυτά τα στελέχη δεν ενδιαφέρονταν καθόλου για ότι συνέβαινε στο δήμο και αποφάσισαν να ενδιαφερθούν ξαφνικά, παραμονές των εκλογών. Οι παλιότεροι της παράταξης δεν φρόντισαν να τους ενημερώσουν; Κι αν δεν φρόντισαν να τους ενημερώσουν γι’ αυτό, γιατί πράγμα φρόντισαν; Μήπως πρέπει δηλαδή να αρχίσουμε να ψάχνουμε τα δίκια του Καμαρινού και στο θέμα αυτό; Γιατί το ότι ο Καμαρινός είχε άδικο δεν αποδεικνύεται με τα λόγια, αλλά με τις πράξεις…

Χαρίλαος Ταπαρίδης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ