Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΕκστρατεία συγκέντρωσης σχολικών ειδών για τις ευπαθείς ομάδες από το δήμο Κορδελιού...

Εκστρατεία συγκέντρωσης σχολικών ειδών για τις ευπαθείς ομάδες από το δήμο Κορδελιού Ευόσμου

Στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής αλληλεγγύης και ενόψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου καλεί τους δημότες και τις τοπικές επιχειρήσεις να συνδράμουν στην ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου με σχολικά ειδή, για να καλυφθούν οι ανάγκες των ευπαθών ομάδων του Δήμου.

Κάθε χρόνο, οι οικογένειες καλούνται να καλύψουν ένα πλήθος προμηθειών για τις σχολικές υποχρεώσεις. Το Κοινωνικό Παντοπωλείο αντιλαμβανόμενο ότι πολλές από αυτές δεν έχουν την οικονομική ευχέρεια να ανταποκριθούν στις συγκεκριμένες δαπάνες, κάνει έκκληση σε όσους έχουν τη διάθεση και τη δυνατότητα να προσφέρουν σχολικές τσάντες (δημοτικού, γυμνασίου, λυκείου) τετράδια, μολύβια, στυλό, γόμες, ξύστρες, σχολικούς άτλαντες (γεωγραφικούς και πολιτικούς), μπλοκ ζωγραφικής, μαρκαδόρους, κασετίνες, χάρακες, διαβήτες κ.λπ.

Η συγκέντρωση των σχολικών ειδών θα γίνεται στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου, οδός Μαβίλη 6-8 και Πυθαγόρα στον Εύοσμο, τηλ. 2310558505.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ