Στον ΠΑΟΚ προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα κλίμα «αδικίας από την ΟΥΕΦΑ»…

0
7
TEST

«Στη Θεσσαλονίκη προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα κλίμα “αδικίας από την ΟΥΕΦΑ”, για επικοινωνιακούς λόγους και προφανώς “για το μέλλον”. Εγώ να υπενθυμίσω ότι ο ίδιος Άγγλος ρέφερι έπαιξε τον Φλεβάρη στο Καραϊσκάκη το Ολυμπιακός-Ντινάμο Κιέβου 2-2 και οι Ουκρανοί ήταν αυτοί που έμειναν ικανοποιημένοι από τη διαιτησία του. Όχι οι “ερυθρόλευκοι”…»

Ποιος γράφει τα παραπάνω; Ο αθλητικογράφος της «gazzetta» Κώστας Νικολακόπουλος. Δεν θα ασχοληθούμε με όλα όσα γράφει, γιατί γράφει και πολλά άλλα εκτός από τα παραπάνω. Ο Κώστας Νικολακόπουλος όμως αναφέρεται στα στατιστικά των αγώνων του ΠΑΟΚ με τον Άγιαξ. Γράφει συγκεκριμένα: «Η αλήθεια είναι ότι ο ΠΑΟΚ τα πάλεψε πολύ και τα δύο παιχνίδια. Αλλά εξίσου αλήθεια είναι ότι τα β΄ ημίχρονα του ήταν σαφώς πιο κάτω από τον Άγιαξ κι ότι ο αντίπαλος του ήταν ξεκάθαρα καλύτερος, σε εντελώς άλλο επίπεδο. Οι αριθμοί της ρεβάνς λένε, τελικές 20-7 (εντός εστίας 13-5), κόρνερ 24-6, κατοχή μπάλας 65-35% και φάουλ 8-17…Να σας θυμίσω τους αριθμούς και στην Τούμπα; Τελικές 9-17 για τον Άγιαξ, κόρνερ 0-5, κατοχή μπάλας 40-60%…Το παιχνίδι θα είχε σβήσει εκεί που ο Ζίγεκ δεν πάσαρε σε δύο συμπαίκτες του που ήταν μόνοι τους αριστερά και πήγε εγωϊστικά να τους περάσει όλους και να κάνει αυτός το γκολ».

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έχει μεγάλη κι ατέλειωτη πλάκα γιατί θυμάται τα στατιστικά όταν αυτά δεν ευνοούν τον ΠΑΟΚ. Όταν ευνοούν τον ΠΑΟΚ τότε και τα στατιστικά είναι αποτέλεσμα της διαιτησίας γι’ αυτό και δεν αναφέρονται! Ο Νικολακόπουλος είναι αυτός που έβγαλε πρωταθλητή χειμώνα τον Ολυμπιακό την προηγούμενη σαιζόν μετρώντας τα… δοκάρια. Ο Νικολακόπουλος είναι αυτός που ενέταξε τα δοκάρια στα στατιστικά και μοίραζε βαθμούς στον Ολυμπιακό προσμετρώντας τα δοκάρια στα τέρματα του Ολυμπιακού.

Ο Νικολακόπουλος ολοκληρώνει το πόνημά του γράφοντας ότι «Για το χέρι (;) αμυντικού του Άγιαξ στο 94’, μισό μέτρο έξω από την περιοχή του, δεν είδαμε ριπλέϊ, άρα δεν έχουμε άποψη». Που ζει ο λαλίστατος Νικολακόπουλος; Σε ποιον αιώνα ζει και δεν μπόρεσε να δει σε επανάληψη τη φάση; Ο Νικολακόπουλος δεν έχει άποψη γιατί δεν θέλει να έχει άποψη. Ο Νικολακόπουλος αν ήταν ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι του θανάτου θα υποστήριζε τους αντιπάλους του ΠΑΟΚ. Η μόνη διαφορά που έχουν ο Νικολακόπουλος και πολλοί άλλοι Νικολακόπουλοι από τον Τσουκαλά και τον Άκη είναι ότι ο Τσουκαλάς και ο Άκης είναι τίμιοι, ο Τσουκαλάς και ο Άκης δεν δηλώνουν «αντικειμενικοί», ο Τσουκαλάς και ο Άκης δηλώνουν φανατικοί οπαδοί του Ολυμπιακού και δεν αρνούνται ότι φορούν Ολυμπιακά γυαλιά.

Αιμίλιος Θεοφανίδης

https://agkidapress.gr/2018/12/26/%cf%80%cf%81%cf%89%cf%84%ce%b1%ce%b8%ce%bb%ce%b7%cf%84%ce%ae%cf%82-%cf%87%ce%b5%ce%b9%ce%bc%cf%8e%ce%bd%ce%b1-%cf%83%cf%84%ce%bf-%cf%80%ce%bf%ce%b4%cf%8c%cf%83%cf%86%ce%b1%ce%b9%cf%81%ce%bf-%ce%bf/
Περί των σωστών πέναλτι που δόθηκαν εις βάρος του ΠΑΟΚ…
Σε διατεταγμένη υπηρεσία ο διαιτητής στο Άγιαξ-ΠΑΟΚ