Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΝΕΑΑθλητισμόςΣε διατεταγμένη υπηρεσία ο διαιτητής στο Άγιαξ-ΠΑΟΚ

Σε διατεταγμένη υπηρεσία ο διαιτητής στο Άγιαξ-ΠΑΟΚ

Στο παιχνίδι του Άγιαξ με τον ΠΑΟΚ ο Εγγλέζος διαιτητής με το χαριτωμένο τρέξιμο, με τις συνεχείς λάθος θέσεις μέσα στο γήπεδο διαιτήτευσε σε διατεταγμένη υπηρεσία για να «καθαρίσει» τον ΠΑΟΚ.

Ο Άγιαξ έπρεπε να περάσει στους ομίλους γιατί είναι ο Άγιαξ και βέβαια πουλάει περισσότερο από τον ΠΑΟΚ. Χθες ο αέρινος Εγγλέζος θα μπορούσε να μην χρειαστεί να κάνει όλα αυτά τα πρόστυχα που τον έβαλε η ΟΥΕΦΑ να κάνει σε περίπτωση ανάγκης. Δυστυχώς όμως γι’ αυτόν τον ξεδιάντροπο και για την ΟΥΕΦΑ χθες ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος από τον Άγιαξ κι έτσι αυτός ο αλήτης χρειάστηκε να σκοράρει και να κάνει αποκρούσεις για λογαριασμό του Άγιαξ.

Στο χθεσινό παιχνίδι απολαύσαμε πολλά φοβερά πράγματα. Δεν ήταν μόνο ο βρωμιάρης Εγγλέζος διαιτητής. Εμπεδώσαμε ότι η βρωμιά στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο είναι πολλή μεγαλύτερη από τη βρωμιά στο Ελληνικό. Εμπεδώσαμε ότι οι ξένοι παίχτες, οι ξένοι προπονητές και οι ξένοι φίλαθλοι δεν είναι πολιτισμένοι, ενώ οι Έλληνες είναι απολίτιστοι, κανίβαλοι και καθυστερημένοι. Οι αληταράδες παίχτες του Άγιαξ μαζί με τον αληταρά προπονητή τους και τους αλητάμπουρες φιλάθλους τους πανηγύρισαν έξαλλα την επιτυχία του Εγγλέζου διαιτητή. Όλοι αυτοί οι αληταράδες πολιτισμένοι Ολλανδοί πανηγύριζαν την μετατροπή του γηπέδου τους σε Ρωμαϊκή αρένα. Δεν τους ένοιαζε το πώς κερδίσανε. Τους ένοιαζε ότι κερδίσανε.

Αλέκος Χάπ.

Περί των σωστών πέναλτι που δόθηκαν εις βάρος του ΠΑΟΚ…
Στον ΠΑΟΚ προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα κλίμα «αδικίας από την ΟΥΕΦΑ»…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ