Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΝΕΑΑθλητισμόςΝίκη για ΑΕΚ, ισοπαλία για Ατρόμητο και ήττα για Άρη

Νίκη για ΑΕΚ, ισοπαλία για Ατρόμητο και ήττα για Άρη

Νίκη της ΑΕΚ με 2-0

Η ΑΕΚ, χωρίς να παίξει ουσιαστικά καλό ποδόσφαιρο, πήρε την εκτός έδρας νίκη και πλέον χρειάζεται να παρουσιαστεί σοβαρή στον κεκλεισμένων των θυρών επαναληπτικό της 15ης Αυγούστου στο ΟΑΚΑ, για να είναι αυτή που θα αντιμετωπίσει μία εκ των Σλάβια Πράγας ή Τραμπζοσπόρ (αναδείχθηκαν ισόπαλες με 2-2). Οι παίκτες του Μιγκέλ Καρντόσο έφτασαν στη νίκη χάρις τα τέρματα των Μάνταλου στο 60′ και Λιβάγια στο 85′. Ο τελευταίος ήταν και αυτός που έκρινε τον αγώνα, καθώς μπήκε αλλαγή (μετά τον τραυματισμό του Κλωναρίδη) και έδωσε την ασίστ στον αρχηγό της ομάδας του για να ανοίξει το σκορ. 

Έχασε τον «πόλεμο» ο Άρης

Μόνο σε θαύμα μπορεί πλέον να ελπίζει ο Άρης ώστε να βρεθεί στο επόμενο σκαλοπάτι της διοργάνωσης, μετά την ήττα από την Μόλντε στη Νορβηγία. 

Οι «κιτρινόμαυροι» έδειξαν να χάνουν τα πάντα σε μόλις ένα πεντάλεπτο, όταν και δέχθηκαν δύο τέρματα. Το πρώτο πέτυχε ο Έικρεμ στο 27′ μετά από πολύ καλή συνεργασία των παικτών της Μόλντε, ενώ το δεύτερο ήρθε στο 32′ μετά από λάθος πάσα του τερματοφύλακα του Άρη, Κουέστα και τρία σουτ των γηπεδούχων. Το τρίτο και …φαρμακερό έκανε ο Χέσταντ. Στο 63′ αποβλήθηκε ο Βέλεθ με κόκκινη κάρτα, αφήνοντας την ομάδα του (τιμωρημένου) Σάββα Παντελίδη με 10 παίκτες και στο 87′, ο Έλιγκσεν διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο

Ο Ατρόμητος απέσπασε εκτός έδρας λευκή ισοπαλία από τη Λέγκια Βαρσοβίας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ