Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ«Η ασφαλτόστρωση έγινε για να εξυπηρετήσει φίλο του κύριου Καμαρινού»

«Η ασφαλτόστρωση έγινε για να εξυπηρετήσει φίλο του κύριου Καμαρινού»

Απάντηση έδωσε ο Αλέξανδρος Μανδαλιανός μέσω ανάρτησής του στο facebook στα όσα είπε ο κύριος Καμαρινός στη συνέντευξή του στην «Αγκίδα» σχετικά με την ασφαλτόστρωση δρόμου που πηγαίνει στο κτήμα του. Ο κύριος Μανδαλιανός με την ανάρτησή του θεωρεί θεμιτή την πίκρα του κυρίου Καμαρινού «γιατί καταβαραθρώθηκε στις εκλογές», αλλά θεωρεί κατάντια τα ψεύδη σχετικά με τη δήθεν παράνομη ασφαλτόστρωση δρόμου που οδηγεί σε οικόπεδό του. Ο Αλέξανδρος Μανδαλιανός γράφει απευθυνόμενος στον κύριο Καμαρινό ότι κατά τη διάρκεια της θητείας του ως αντιδήμαρχος το 2014 ασφαλτόστρωσε έναν δημοτικό αγροτικό δρόμο 150 μέτρων, ενταγμένο στο πρόγραμμα ασφαλτοστρώσεων εκείνης της εποχής. Στην ενέργεια αυτή προέβη ο κύριος Μανδαλιανός, σύμφωνα με την ανάρτησή του, για να εξυπηρετήσει 8 βιοτεχνίες που στεγάζονται στο οικόπεδό του και που πληρώνουν δημοτικά τέλη.

Η απόσταση του οικοπέδου Μανδαλιανού από τον κεντρικό δρόμο είναι 30 μέτρα και υπάρχει αυτοψία γι’ αυτό. Τα υπόλοιπα 120 μέτρα της ασφαλτόστρωσης, όπως συνεχίζει η ανάρτηση του κυρίου Μανδαλιανού, στρώθηκαν για να εξυπηρετηθούν τέσσερις βιοτέχνες οι οποίοι νοικιάζουν χώρους σε οικόπεδο φίλου του κυρίου Καμαρινού, αλλά κι ένα ξενοδοχείο σκύλων που βρίσκεται λίγο πιο πέρα και στο οποίο αφήνουν τα σκυλιά τους περίπου πενήντα κυνηγοί. Ο γιος του ιδιοκτήτη του οικοπέδου, όπου στεγάζονται οι τέσσερις βιοτεχνίες, ήταν υποψήφιος με τον κύριο Καμαρινό. Ο πατέρας του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου με τον κύριο Καμαρινό ευχαριστεί ακόμα την παράταξη του κυρίου Λαφαζανίδη για την ασφαλτόστρωση του συγκεκριμένου δρόμου, όπως την ευχαριστούν ακόμα και οι βιοτέχνες ενοικιαστές του και οι κυνηγοί που αφήνουν τα σκυλιά τους στο ξενοδοχείο σκύλων, γιατί πριν γίνει η ασφαλτόστρωση κατέστρεφαν τα αυτοκίνητά τους στις λακκούβες. Ο κύριος Μανδαλιανός αναφέρει στην ανάρτησή του ότι από το 2007 υπήρχε αίτημα 27 πολιτών εκείνης της περιοχής για να ασφαλτοστρωθεί ο δρόμος, αλλά η διοίκηση Χατζηβρέττα δεν έκανε τίποτα. Ο Αλέξανδρος Μανδαλιανός ολοκληρώνει την ανάρτησή του λέγοντας ότι η ασφαλτόστρωση έγινε για να εξυπηρετήσει πολίτες του δήμου που πληρώνουν δημοτικά τέλη και καλεί τον κύριο Καμαρινό να σταματήσει τις «βλακείες».

Ο κύριος Αλέξανδρος Μανδαλιανός παραχώρησε συνέντευξη στην «Αγκίδα» η οποία θα δημοσιευτεί τις επόμενες ημέρες.

Φωτορεπορτάζ από την ασφαλτόστρωση του δρόμου προς το «κτήμα» Μανδαλιανού
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ