Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟ Κώστας Ζάνιος απέτυχε γιατί δεν πουλούσε επιστολές του Ιησού Χριστού και...

Ο Κώστας Ζάνιος απέτυχε γιατί δεν πουλούσε επιστολές του Ιησού Χριστού και κηραλοιφές…

Αναρωτιόμασταν τι αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά επέδειξε το εκλογικό σώμα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου το οποίο ενώ έδωσε στον Κυριάκο Βελόπουλο 3.018 ψήφους και τον ανέδειξε τρίτη δύναμη στο δήμο στις βουλευτικές εκλογές, έδωσε στον Κώστα Ζάνιο μόνο 170 σταυρούς και τον άφησε εκτός του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Ο Κώστας Ζάνιος είναι ένας άνθρωπος που έχει φαλάκρα, όπως και ο Κυριάκος Βελόπουλος, αλλά έταζε σε όσους καραφλούς τον ψηφίσουν πως θα βγάλουν μαλλιά, όπως τάζει ο Βελόπουλος να φυτρώσουν μαλλιά από τις κηραλοιφές του.

Ο Κώστας Ζάνιος όμως δεν έταζε μόνο μαλλιά στους καραφλούς. Έταζε και θάλασσα στην πλατεία του Ευόσμου, κάτι που δεν τάζει ο Κυριάκος Βελόπουλος. Ο Κώστας Ζάνιος δεν έταζε όμως θάλασσα στην πλατεία του Ευόσμου για να κοροϊδέψει τους ψηφοφόρους. Παλιότερα, όταν ήταν πρόεδρος της δημοτικής ενότητας του Ευόσμου, πολλάκις η πλατεία έμοιαζε με θάλασσα από τις νεροποντές. Ο Κώτσιος με λίγη προσπάθεια παραπάνω θα έκανε την πλατεία κανονική θάλασσα.

Γιατί όμως ο Κώστας Ζάνιος δεν προτιμήθηκε από τους ψηφοφόρους του Ευόσμου, ενώ προτιμήθηκε ο Κυριάκος Βελόπουλος;! Γιατί ο Κυριάκος Βελόπουλος είχε στα χέρια του κάτι χειροπιαστό, είχε στα χέρια του ιδιόχειρες επιστολές του Ιησού Χριστού και κηραλοιφές δια πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν.

Ο Κώστας Ζάνιος δυστυχώς δεν ήταν προετοιμασμένος σωστά. Στις επόμενες δημοτικές εκλογές ο Κώστας Ζάνιος, στα βήματα του Κυριάκου Βελόπουλου, θα κυκλοφορεί με σανδάλια και μανδύα, θα κρατά στα χέρια του τις αυθεντικές πλάκες πάνω στις οποίες έδωσε ο Θεός γραμμένες τις δέκα εντολές στον Μωυσή και θα εμπορεύεται βαζάκια με καθαρό αέρα του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, αέρα δηλαδή κοπανιστό ο οποίος θα γιατρεύει πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν.

Ο Κώστας Ζάνιος είχε όλες τις προοπτικές να σαρώσει στις δημοτικές εκλογές, αλλά δεν διαχειρίστηκε σωστά το marketing. Στις άλλες εκλογές θα είναι έτοιμος για όλα. Μέχρι τότε όμως και για να μην χάνει χρόνο θα δώσει άμεσα μία συνέντευξη στην «Αγκίδα» για όλους και για όλα, για μακρυμάλληδες και καραφλούς, για βουνά και ωκεανούς!

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ