Άρχισαν οι εγγραφές για τις κατασκηνώσεις

0
12
TEST
Άρχισαν σήμερα Παρασκευή  12 Ιουλίου και λήγουν την Τετάρτη 24 Ιουλίου 2019 οι εγγραφές για το πρόγραμμα των κατασκηνώσεων που υλοποιεί ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου δια της Διεύθυνσης Παιδείας και Κοινωνικής Προστασίας.
Το κατασκηνωτικό πρόγραμμα αφορά  μαθητές που τελείωσαν την Β’, Γ΄, Δ’, Ε΄, ΣΤ΄ Δημοτικού ,  Α΄ Β΄ Γ’ Γυμνασίου και Α’ Λυκείου (σχολικού έτους 2018 – 2019) οι οποίοι θα έχουν την ευκαιρία να περάσουν ένα όμορφο και δημιουργικό καλοκαίρι σε σύγχρονες κατασκηνωτικές εγκαταστάσεις για 11 ημέρες (10 διανυκτερεύσεις).

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει τρεις (3) κατασκηνωτικές περιόδους.

Οι περίοδοι που θα φιλοξενηθούν τα παιδιά στην κατασκήνωση «Μια φορά και έναν καιρό» στη Νέα Σκιώνη Χαλκιδικής είναι:

Α΄ Περίοδος από τις 28 Ιουλίου – 7 Αυγούστου
Β΄ Περίοδος από τις 13 Αυγούστου  – 23 Αυγούστου
Γ΄ Περίοδος από τις 21 Αυγούστου – 31 Αυγούστου

Το ποσό της οικονομικής συμμετοχής για κάθε παιδί ανέρχεται στα 80€, ενώ το υπόλοιπο ποσό που απαιτείται θα το καλύψει ο Δήμος. Για ειδικές κατηγορίες πληθυσμού (τρίτεκνοι, πολύτεκνοι) θα παρέχεται έκπτωση στο ποσό της οικονομικής συμμετοχής.
Εγγραφές – Δικαιολογητικά συμμετοχής
Οι εγγραφές πραγματοποιούνται: Τμήμα Παιδείας και Δια Βίου Μάθησης – 2ος όροφος Πολιτιστικού Κέντρου Ευόσμου (από 7.30 π.μ. – 15.00 μ.μ.), τηλέφωνα: 2310762400, 774728, 759717.
Στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα έχουν δικαίωμα συμμετοχής όσοι έχουν συνολικό οικογενειακό φορολογητέο εισόδημα έως 15.000 € .
Τα δικαιολογητικά που συνοδεύουν την εγγραφή στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα του Δήμου πρέπει να υποβάλλονται σε φωτοτυπίες  και είναι τα εξής:
1. Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας από την υπηρεσία του Δήμου ή απόδειξη λογαριασμού ΔΕΚΟ (ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΑΘ, κλπ) από την οποία πιστοποιείται η διεύθυνση του παιδιού.
2. Υπεύθυνη Δήλωση Ν. 1599/83 του γονέα ή κηδεμόνα, για α) την τάξη που τελείωσε το παιδί β) ότι το παιδί δεν είναι ασφαλισμένο σε κανένα άλλο Ασφαλιστικό Οργανισμό ή Φορέα Ασφάλισης ο οποίος να καλύπτει τα έξοδα συμμετοχής του στην κατασκήνωση.
3. Φωτοτυπία του ασφαλιστικού Βιβλιαρίου του παιδιού.
4. Εκκαθαριστικό εφορίας του φορολογικού έτους 2018 (φωτοτυπία) από το οποίο να προκύπτει ότι το συνολικό οικογενειακό φορολογητέο εισόδημα δεν ξεπερνά τις 15.000 €.
5. Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/83 του γονέα ή κηδεμόνα ότι αποδέχεται τους όρους κανονισμού της κατασκήνωσης
6.  Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας γονέα.

ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΕΙΣ  ΓΙΑ  Α.Μ.Ε.Α

Η κατασκηνωτική περίοδος για τα ΑμεΑ αρχίζει από τις 21 Αυγούστου και θα διαρκέσει έως τις 31 Σεπτεμβρίου στην Κατασκήνωση “Μια φορά κι έναν καιρό»” στη Νέα Σκιώνη Χαλκιδικής και η συμμετοχή είναι δωρεάν.
Τα δικαιολογητικά που συνοδεύουν την εγγραφή στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα του Δήμου πρέπει να υποβάλλονται σε φωτοτυπίες  και είναι τα εξής:
1. Βεβαίωση μόνιμης κατοικίας από την υπηρεσία του Δήμου ή απόδειξη λογαριασμού ΔΕΚΟ (ΔΕΗ, ΟΤΕ, ΕΥΑΘ, κλπ) από την οποία πιστοποιείται η διεύθυνση του παιδιού.
2. Φωτοτυπία του ασφαλιστικού Βιβλιαρίου του παιδιού
3. Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/83 του γονέα ή κηδεμόνα ότι αποδέχεται τους όρους κανονισμού της κατασκήνωσης.
4. Υπεύθυνη Δήλωση Ν. 1599/83 του γονέα ή κηδεμόνα ότι το παιδί δεν είναι ασφαλισμένο σε κανένα άλλο Ασφαλιστικό Οργανισμό ή Φορέα Ασφάλισης ο οποίος να καλύπτει τα έξοδα συμμετοχής του στην κατασκήνωση.
5. Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας γονέα και παιδιού.
6. Απόφαση – Γνωμάτευση από υγειονομική επιτροπή.