Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ«Ο Καμαρινός με χρήματα, με υποσχέσεις, με ταξίματα προσπαθούσε να γίνει δήμαρχος»

«Ο Καμαρινός με χρήματα, με υποσχέσεις, με ταξίματα προσπαθούσε να γίνει δήμαρχος»

Ο νέος δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός στην ερώτηση της «Αγκίδας» «μετά το πέρασμά σας και μάλιστα ως πρώτος στον δεύτερο γύρο, πώς αισθανθήκατε με τη σφοδρή προσωπική επίθεση που δεχτήκατε; Την περιμένατε;» απάντησε τα παρακάτω:

«Περίμενα ότι θα δεχτώ τέτοια επίθεση, γιατί ήξερα το ποιόν του ανθρώπου αυτού απέναντι σε άλλους. Δηλαδή είδα ότι με χρήματα, με υποσχέσεις, με ταξίματα προσπαθούσε να γίνει δήμαρχος. Δέχτηκα ένα σωρό χτυπήματα κάτω από τη ζώνη. Βαρέθηκα να τον ακούω να λέει για πολιτικό πολιτισμό χωρίς να τον βλέπω αυτόν τον πολιτικό πολιτισμό πουθενά στον τρόπο του.

Ένας μπράβος, υποψήφιος σύμβουλος μαζί του, έκανε μια ανάρτηση στο facebook ότι εγώ χρηματίζομαι, ότι είμαι λύκος με ένδυση προβάτου, ότι όποιος ψηφίζει εμένα ουσιαστικά βγάζει δήμαρχο τον Λαφαζανίδη, ότι μένω στο Πανόραμα. Ακούστηκαν διάφορες τέτοιες χαζομάρες που πραγματικά με λυπούν. Θεωρώ ότι η αντιπαράθεση πρέπει να κρατιέται σε πολιτικό επίπεδο και να μην γίνεται με τέτοια φοβερά ψέματα. Πρέπει να σεβόμαστε τον άλλον, όπως θέλουμε να σέβονται εμάς. Δυστυχώς ο κύριος Καμαρινός μόνο έτσι δεν λειτούργησε.»

Ότι άλλο είπε ο κύριος Μανδαλιανός για την επίθεση που δέχτηκε από τον κύριο Καμαρινό καθώς και ολόκληρη η συνέντευξή του εφ’ όλης της ύλης θα δημοσιευτούν αύριο στην «Αγκίδα».

Κλεάνθης Μανδαλιανός: Δεν γίνεται η δυσοσμία να μην επηρεάζει την υγεία των κατοίκων
Δημοτικοί σταθμοί μέτρησης της ατμοσφαιρικής ρύπανσης
«Νέα Πνοή» θέλει να φέρει στο δήμο ο Κλεάνθης Μανδαλιανός
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ