Κυριακή, 21 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟ δημοτικός σύμβουλος που δεν πάτησε σε καμία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου…

Ο δημοτικός σύμβουλος που δεν πάτησε σε καμία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου…

Υπάρχει ένας δημοτικός σύμβουλος, ο οποίος με την στάση του κατά την τρέχουσα θητεία του δημοτικού συμβουλίου προσέβαλε βάναυσα το δημοτικό συμβούλιο, τον δήμο, τους δημότες και κυρίως όσους έκαναν το λάθος και τον ψήφισαν. Ο άνθρωπος αυτός δεν πάτησε το πόδι του σε καμία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου επί πέντε χρόνια χωρίς να παραιτείται από την θέση του, ώστε να τον αντικαταστήσει κάποιος ο οποίος θα ήθελε να συμμετάσχει στις συνεδριάσεις. Ο άνθρωπος αυτός με περισσό θράσος έθεσε εκ νέου υποψηφιότητα και οι δημότες τον τοποθέτησαν με την ψήφο τους εκεί που του άξιζε, στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Σήμερα το πρωί ο άνθρωπος αυτός καμαρωτός – καμαρωτός εισήλθε στο δημαρχείο Κορδελιού Ευόσμου και αμέσως οι διαδόσεις έδωσαν και πήραν για τον λόγο της παρουσίας του στον χώρο στον οποίο δεν πάτησε πέντε χρόνια ως εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος. Ελπίζουμε η νέα διοίκηση και ο νέος δήμαρχος να μην έχουν σκοπό να τον αξιοποιήσουν σε κάποια έμμισθη θέση ευθύνης. Θα είναι πρόκληση του δημοκρατικού συναισθήματος των δημοτών του δήμου Κορδελιού Ευόσμου να καταλάβει θέση ευθύνης αυτός ο άνθρωπος. Θα είναι επίσης κρίμα για έναν νέο δήμαρχο, μια νέα διοίκηση, νέους δημοτικούς συμβούλους, που φαίνεται ότι έχουν διάθεση για προσφορά, ένα τέτοιο πισωγύρισμα. Θα είναι μια κακή αρχή, μια πολλή κακή εικόνα και δυστυχώς ένα δείγμα παλιών κακών αντιλήψεων που τις κουβαλούν νέοι άνθρωποι.

Χ.Κ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ