Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΨηφίζουμε Σύνθια Ροδάνθη Σάπικα για να πάψουν τα παιδιά μας να κάνουν...

Ψηφίζουμε Σύνθια Ροδάνθη Σάπικα για να πάψουν τα παιδιά μας να κάνουν μάθημα σε σχολεία με αμίαντο…

Στις προσεχείς εκλογές οι Ευοσμίτες ψηφίζουν Σύνθια Ροδάνθη Σάπικα, υποψήφια βουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία, για να πάψουν τα παιδιά τους να κάνουν μάθημα σε σχολεία φτιαγμένα με αμίαντο, για να πάψουν τα σχολεία να είναι χάλια, για να πάψουν ένα και δύο και τρία σχολεία να προαυλίζονται στην ίδια αυλή. Στον Εύοσμο που τα τελευταία πέντε χρόνια είχε δήμαρχο Νεοδημοκράτη, τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια είχε δήμαρχο Νεοδημοκράτη, τα πιο προηγούμενα τέσσερα χρόνια είχε δήμαρχο Νεοδημοκράτη, τα ακόμα πιο προηγούμενα δεκαέξι χρόνια είχε δήμαρχο Νεοδημοκράτη, στον Εύοσμο δηλαδή που τα τελευταία 29 συναπτά έτη είχε δημάρχους Νεοδημοκράτες και τα παιδιά κάνουν μάθημα σε σχολεία με αμίαντο, ψηφίζουμε Σύνθια Ροδάνθη Σάπικα για να γλιτώσει τα παιδιά μας από τον αμίαντο!

Στις προσεχείς εκλογές οι Ευοσμίτες ψηφίζουν Σύνθια Ροδάνθη Σάπικα, υποψήφια βουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία, γιατί η Σύνθια τώρα ανακάλυψε τις μελέτες που λένε ότι ένα 65% των καρκίνων εμφανίζεται στη συγκεκριμένη περιοχή γιατί υπάρχει μεγάλη ρύπανση. Στον Εύοσμο που η Νεοδημοκρατική διοίκηση Τζιτζικώστα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας έψαχνε την εστία της δυσοσμίας στο βόθρο της κυρά Μαρίκας και κατόπιν όταν βρέθηκε η εστία της δυσοσμίας καθησύχασε τους κατοίκους γιατί η δυσοσμία δεν προκαλεί βλάβη στην υγεία, στον Εύοσμο που η Νεοδημοκρατική διοίκηση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας το μόνο που δεν είπε στους Ευοσμίτες είναι ότι η δυσοσμία είναι ιαματική, σ’ αυτόν τον Εύοσμο η Σύνθια Ροδάνθη Σάπικα ζητάει την ψήφο των πολιτών για να τους γλιτώσει από την ρύπανση και τον καρκίνο!

Στις προσεχείς εκλογές οι Ευοσμίτες ψηφίζουν Σύνθια Ροδάνθη Σάπικα, υποψήφια βουλευτή με τη Νέα Δημοκρατία, γιατί η Σύνθια ανακάλυψε ότι η γραμμή 21 του ΟΑΣΘ κάνει να περάσει μισή ώρα και ταλαιπωρούνται οι Ευοσμίτες. Στον Εύοσμο των Νεοδημοκρατών δημάρχων, περιφερειαρχών, πρωθυπουργών που ο ΟΑΣΘ ταλαιπωρεί τον κόσμο, ψηφίζουμε Σύνθια Ροδάνθη Σαπίκα για να περνάει η γραμμή 21 του ΟΑΣΘ κάθε πέντε λεπτά!

Στις προσεχείς εκλογές οι Ευοσμίτες ψηφίζουν Σύνθια Ροδάνθη Σάπικα, γιατί μπήκε στον κόπο να βάλει χορηγούμενη καταχώρηση για όλα τα παραπάνω στο facebook! Δεν ξέρουμε εάν οι Κορδελιώτες πρέπει να ψηφίσουν Σύνθια Ροδάνθη Σάπικα, γιατί γι’ αυτούς, αν και ίδιος δήμος, η Ροδάνθη δεν λέει τίποτα. Ίσως στο Ελευθέριο Κορδελιό η Σύνθια Ροδάνθη Σαπίκα να έβαλε άλλη χορηγούμενη καταχώρηση! Στον Εύοσμο πάντως ψηφίζουμε Σύνθια Ροδάνθη Σάπικα για να μας φέρει και το μετρό, για να μας φέρει και αέρα καθαρό, για να μας φέρει και καλό σχολειό, για να μας φέρει και διαστημικό σταθμό, για να μας φέρει και αέρα κοπανιστό!

Χ.Κ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ