Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΗ Ευρωπαϊκή Ένωση ανήκει στα ΕΛΠΕ

Η Ευρωπαϊκή Ένωση ανήκει στα ΕΛΠΕ

Επειδή υπάρχουν αυταπάτες ότι μπορεί η Ευρωπαϊκή Ένωση να λύσει το πρόβλημα της δυσοσμίας στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου και επειδή υπάρχει επανάπαυση στη βάση αυτή, θα πρέπει να γίνει κατανοητό ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι κανένας ανεξάρτητος οργανισμός που θα έρθει να κάνει «ντα» τα ΕΛΠΕ γιατί βρωμίζουν τον δήμο. Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι μια Ένωση επιχειρηματικών κολοσσών, είναι μια Ένωση που ανήκει στα ΕΛΠΕ και σε άλλες ακόμα μεγαλύτερες εταιρείες. Η Ευρωπαϊκή Ένωση υπάρχει για να αποφασίζει υπέρ των ΕΛΠΕ και άλλων επιχειρηματικών ομίλων και σίγουρα δεν υπάρχει για να αποφασίζει προς όφελος των λαών.

Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα λέει και για την περίπτωση της δυσοσμίας στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου διάφορες γενικότητες, οι οποίες δεν θα λύνουν το πρόβλημα. Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι αυτή που δεν παίρνει κανένα απολύτως μέτρο σε βάρος της Τουρκίας για το Τουρκικό γεωτρύπανο που έχει εισβάλει και κάνει γεώτρηση στην Κυπριακή ΑΟΖ. Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι αυτή που γδέρνει ζωντανό με τα μνημόνια τον Ελληνικό λαό για λεφτά που τα άρπαξαν και τα καρπώθηκαν οι επιχειρηματικοί όμιλοι. Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι αυτή που δεν έβαλε ποτέ τη Γερμανία να πληρώσει τις πολεμικές αποζημιώσεις για τις καταστροφές, τις κλεψιές και τις δολοφονίες που διέπραξε στην Ελλάδα κατά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι αυτή που δεν υποχρέωσε την Μεγάλη Βρετανία να επιστρέψει στην Ελλάδα τα κλεμμένα μάρμαρα του Παρθενώνα. Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι αυτά και πολλά άλλα.

Το πρόβλημα της δυσοσμίας στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου θα λυθεί μόνο με τη δραστηριοποίηση κατοίκων, φορέων και συλλόγων. Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι για τσάι και συμπάθεια όταν πρόκειται για λαϊκά προβλήματα. Η Ευρωπαϊκή Ένωση υπάρχει για να υπερασπιστεί την δράση της κάθε βιομηχανίας κι όχι για να φροντίσει την υγεία των πολιτών. Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι αρμόδια να ξεκάνει τον λαό σκορπώντας τον καρκίνο είτε με τα μνημόνια είτε με την μόλυνση του περιβάλλοντος. Αυτή είναι η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι αυταπάτες δημιουργούν αποπροσανατολισμό και εφησυχασμό.

Βασίλης Κιμ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ