Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΑκέφαλη η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Κορδελιού Ευόσμου!

Ακέφαλη η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Κορδελιού Ευόσμου!

Κατά τη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου, μετά την παραίτηση του προέδρου και του αντιπροέδρου της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Κορδελιού Ευόσμου, η ΔΗΚΕΚΕ παρέμεινε ακέφαλη, αφού οι δημοτικοί σύμβουλοι της διοίκησης αρνούνται να αναλάβουν το τιμόνι της.

Δυστυχώς αυτό που συμβαίνει στη ΔΗΚΕΚΕ είναι για γέλια και για κλάματα καθώς η διοίκηση του δήμου, επειδή δεν κατάφερε να επανεκλεγεί, την αφήνει «ακυβέρνητη». Αυτά που γίνονται στην ΔΗΚΕΚΕ δεν είναι σοβαρά και δείχνουν ότι ο δυστυχής δήμος Κορδελιού Ευόσμου θα συνεχίσει να δυστυχεί, αφού η σημερινή διοίκηση, που αφήνει τη ΔΗΚΕΚΕ ακέφαλη, θα συνεχίσει, κατά πάσα πιθανότητα, να συνδιοικεί με τον νέο δήμαρχο Κλεάνθη Μανδαλιανό. Αναρωτιόμαστε εάν αυτό που συμβαίνει στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, συμβαίνει σε κάποιον ακόμα δήμο της Ελλάδας. Αναρωτιόμαστε δηλαδή εάν υπάρχει διοίκηση, η οποία έχασε στις δημοτικές εκλογές, που να έχει αφήσει ακέφαλη τη Δημοτική της επιχείρηση και οι δημοτικοί της σύμβουλοι να αρνούνται να την αναλάβουν.

Η σημερινή διοίκηση έχει ανθρώπους για να αναλάβουν τη ΔΗΚΕΚΕ. Είναι αυτοί που επανεκλέγονται και σίγουρα ευελπιστούν σε διοικητικές θέσεις με την επόμενη διοίκηση. Σ’ αυτούς πρέπει να χρεώσει ο δήμαρχος τη ΔΗΚΕΚΕ θέλουν δεν θέλουν.

Περ.

Παραιτήθηκαν ο πρόεδρος και ο αντιπρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Κορδελιού Ευόσμου
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ