Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΚαθηγητής Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα τηλεφωνητή!!

Καθηγητής Φυσικής Αγωγής με ειδικότητα τηλεφωνητή!!

Από πότε δίνουν στα ΤΕΦΑΑ ειδικότητα τηλεφωνητή;! Από πότε στη Γυμναστική Ακαδημία δίπλα στις ειδικότητες του στίβου, της κολύμβησης, της ενόργανης γυμναστικής και των υπόλοιπων αθλημάτων προστέθηκε ειδικότητα τηλεφωνητή;! Από πότε είναι άθλημα ο «τηλεφωνητής»;!

Δεν ξέρουμε από πότε προστέθηκε η ειδικότητα του τηλεφωνητή στα ΤΕΦΑΑ, άλλα σίγουρα προστέθηκε, αφού υπάρχει καθηγητής Φυσικής Αγωγής, που εργάζεται στο δημόσιο ως καθηγητής Φυσικής Αγωγής γυμνάζοντας… τηλέφωνα και συνεπώς για να το κάνει αυτό έχει ειδικότητα τηλεφωνητή! Μπορεί βέβαια το σήκωμα των τηλεφώνων να είναι παρακλάδι της άρσης βαρών, αφού άρση η μία, άρση και η άλλη! Ίσως δηλαδή ο μάστορας… συγνώμην… ο καθηγητής Φυσικής Αγωγής, ήθελεν ειπείν, να έχει ειδικότητα την άρση βαρών και να τον έβαλαν να σηκώνει τα τηλέφωνα γιατί έχει εξειδικευμένες γνώσεις για το πώς θα κάτσει κάτω από την μπάρα χωρίς να πάθει καμία δισκοπάθεια!

Του ευχόμαστε καλή ευκολία στο δύσκολο έργο της άρσης των τηλεφώνων και σε περίπτωση που θελήσει να γίνει εθνοπατέρας του ευχόμαστε να γίνει υπουργός αθλητισμού ώστε να πιέσει την Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή προκειμένου να ενταχθεί η άρση των τηλεφώνων στα Ολυμπιακά Αθλήματα.

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ