Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΩΝ«Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου θα πάψει να είναι έρμαιο στα χέρια των...

«Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου θα πάψει να είναι έρμαιο στα χέρια των καταγγελλόντων»

«Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου θα πάψει να είναι έρμαιο στα χέρια των καταγγελλόντων».

Το παραπάνω δήλωσε σε συνέντευξή του στην Αγκίδα ο Στάθης Λαφαζανίδης, ο άνθρωπος που συνέβαλε αποφασιστικά στη νίκη του Κλεάνθη Μανδαλιανού στις δημοτικές εκλογές, στέλνοντας σαφές μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις. Η νέα διοίκηση, σύμφωνα με τον κύριο Λαφαζανίδη, δεν πρόκειται να ανεχτεί τον διασυρμό του δήμου από ατεκμηρίωτες και αβάσιμες καταγγελίες. Τέτοιου είδους συμπεριφορές, οι οποίες ταλαιπώρησαν τον δήμο για πολλά χρόνια, θα αντιμετωπίζονται από τη νέα διοίκηση με δικαστήρια. Ο κύριος Λαφαζανίδης στην ερώτηση «στο δήμο μας τα προηγούμενα χρόνια υπήρξαν καταγγελίες, οι οποίες δημιούργησαν φόβο στους υπαλλήλους. Πώς θα αντιμετωπιστούν τέτοιες καταγγελίες από τη νέα διοίκηση;» απάντησε ότι «οι καταγγελίες ήταν αβάσιμες και αυτό αποδεικνύεται από τα πορίσματα. Από εδώ και πέρα οι καταγγελίες θα αντιμετωπίζονται νομικά. Τέτοιες ενέργειες δεν θα αφήνονται χωρίς νομική απάντηση. Τα όσα υπέφερε ο δήμος από τις καταγγελίες ήταν ακριβώς γιατί αυτοί οι άνθρωποι βρήκαν πρόσφορο έδαφος να καταγγέλλουν ακατάπαυστα. Είχαμε περίπτωση καταγγέλλοντος που προσπάθησε να ρίξει στο δήμο το δικό του λάθος. Ο δήμος πλέον έχει τέσσερις νομικούς συμβούλους. Η νέα διοίκηση δεν πρόκειται να αφήσει τον δήμο έρμαιο σε αβάσιμες  καταγγελίες. Δεν πρόκειται να μένει αναπάντητη καμιά κατηγορία σε βάρος του δήμου ούτε για μια στιγμή.»

Σίγουρα πολλοί καλοί υπάλληλοι του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, οι οποίοι διασύρθηκαν από καταγγελίες, θα αισθάνονται καλύτερα μετά τη δήλωση του κυρίου Λαφαζανίδη.

Συνέντευξη του Στάθη Λαφαζανίδη στην «Αγκίδα» για τις δημοτικές εκλογές και για τη νίκη του Κλεάνθη Μανδαλιανού
«Το αθλητικό πάρκο της ΕΚΟ θα αξιοποιηθεί προς όφελος των κατοίκων του δήμου»
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ