Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΤι ζήτησε ο Βασίλης Λεβέντης από τον Κλεάνθη Μανδαλιανό για να τον...

Τι ζήτησε ο Βασίλης Λεβέντης από τον Κλεάνθη Μανδαλιανό για να τον στηρίξει…

Επίσκεψη αστραπή πραγματοποίησε ο Βασίλης Λεβέντης χθες το απόγευμα στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, προκειμένου να συναντηθεί με τον νέο δήμαρχο Κλεάνθη Μανδαλιανό. Ο Βασίλης Λεβέντης ζήτησε από τον Κ. Μανδαλιανό 7 από τις 8 αντιδημαρχίες (τη μία δεν τη ζήτησε για να μη φανεί πλεονέκτης), την προεδρία του δημοτικού συμβουλίου και καμιά δεκαριά ειδικούς συμβούλους. Όταν ο Μανδαλιανός τον ρώτησε μήπως θέλει και τη θέση του δημάρχου ο Λεβέντης άρχισε να κλαίει από συγκίνηση γιατί αναγνωρίστηκαν οι ικανότητές του. Στο τέλος της συνάντησης ο Βασίλης Λεβέντης ζήτησε από τον Κλεάνθη Μανδαλιανό τα κλειδιά του δημαρχείου και τον παρότρυνε να μην περάσει από αυτό μέχρι τις επόμενες εκλογές, αφού ο δήμος θα βρεθεί στα στιβαρά Λεβέντικα χέρια του!

Θα αναρωτηθεί κανείς τι σαχλαμάρες είναι όλα τα παραπάνω;! Μόνο σαχλαμάρες δεν είναι! Μπορεί στο δήμο να μην έφτασε ακόμα ο Λεβέντης για να ζητήσει θέσεις, αλλά διάφοροι λεβέντες ζητούν ότι τους κατέβει χωρίς καν να κάνουν λογαριασμούς, διάφοροι λεβέντες έχουν ξεκινήσει ένα ανατολίτικο παζάρι για γέλια και για κλάματα. Ένας – ένας, δύο – δύο δημοτικοί σύμβουλοι από παρατάξεις της αντιπολίτευσης ζητούν από τον νέο δήμαρχο απίστευτα πράγματα που δεν μπορεί να τα φανταστεί κανείς. Ζητούν τόσες αντιδημαρχίες, τόσες προεδρίες και τόσες θέσεις ειδικών συμβούλων, που για να τις βρει και να τους τις δώσει ο Μανδαλιανός θα πρέπει να πάρει τις αντίστοιχες θέσεις και από τους όμορους δήμους. Το μόνο που δεν έχει δει ακόμα ο Μανδαλιανός είναι να πάει κάποιος μόνος του και να ζητήσει δύο ή τρεις αντιδημαρχίες για να μοιράσει κιόλας.

Θα προτείναμε στον νέο δήμαρχο να μοιράσει σ’ όλους αυτούς τους παζαρτζήδες, που οι κάτοικοι Κορδελιού και Ευόσμου τους επέλεξαν για να τους εκπροσωπήσουν, άδειες λαϊκών αγορών ώστε εκεί να κάνουν τα παζάρια τους, ώστε εκεί να ντελαλούν το καλό τους πράγμα που σαλεύει και τον μουστερή γυρεύει…

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ