Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΚορδελιώτες και Ευοσμίτες δεν ενοχλούνται από τη δυσοσμία…

Κορδελιώτες και Ευοσμίτες δεν ενοχλούνται από τη δυσοσμία…

Οι Κορδελιώτες και οι Ευοσμίτες έχουν πρόβλημα με τη δυσοσμία έως το σημείο που αυτή είναι ένα φαινόμενο πολύ γενικό και πολύ αόριστο. Από τη στιγμή που η δυσοσμία γίνεται ένα πολύ χειροπιαστό θέμα για το οποίο υπάρχουν ευθύνες, τότε οι Κορδελιώτες και οι Ευοσμίτες μπορούν να το αντέξουν χωρίς διαμαρτυρίες και αντιδράσεις. Έτσι ένα διασκεδαστικό άρθρο, που αναφέρεται με περιπαιχτικό τρόπο στη δυσοσμία χωρίς να κατονομάζει αυτούς που ανέχονται τη δράση των ΕΛΠΕ, διαβάζεται και διαδίδεται από χιλιάδες αναγνώστες, ενώ ένα άλλο άρθρο, το οποίο κατονομάζει τη διοίκηση Τζιτζικώστα που ανέχεται τη δυσοσμία των ΕΛΠΕ γιατί επιστήμονες δήλωσαν πως αυτή δεν βλάπτει την υγεία, διαβάζεται μόνο από μερικές εκατοντάδες και διαδίδεται από πολύ λίγους.

Η δυσοσμία είναι βλαβερή όσο αυτή δεν συνδέεται με αυτούς που ψηφίζουμε και δεν τους θίγει. Όταν τα άρθρα έχουν ονόματα και διευθύνσεις αυτών που ανέχονται τη δράση των ΕΛΠΕ στην καθημερινή επιβάρυνση της ατμόσφαιρας του δήμου Κορδελιού Ευόσμου με την «ακίνδυνη» δυσοσμία, τότε αυτή η δυσοσμία μπορεί να γίνει ανεχτή, μπορεί και να μην είναι τελικά τόσο ενοχλητική, μπορεί στο δια ταύτα να είναι και ευωδία.

Το ερώτημα είναι εάν οι κάτοικοι του δήμου Κορδελιού Ευόσμου και των όμορων δήμων θα απαιτήσουν από την κυβέρνηση και την περιφέρεια να επιβάλουν στα ΕΛΠΕ να σταματήσει αυτό το χάλι και αν η διοίκηση του δήμου θα στηρίξει αυτή τους την απαίτηση. Το ερώτημα είναι εάν οι κάτοικοι του δήμου θα επιβάλουν με τη δράση τους το τέλος αυτής της απίστευτης, πλην όμως ακινδύνου, βρώμας ή η διαμαρτυρία και η αντίδρασή τους θα σταματάει λίγο πριν τις ευθύνες του Τζιτζικώστα, της Πατουλίδου ή όποιου άλλου έχει αρμοδιότητα να επιβάλει στα ΕΛΠΕ το τέλος της υποβάθμισης της ποιότητας ζωής των κατοίκων και δεν το κάνει.

Κ. Τσ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ