Τελευταία

  Από τότε που ανακοινώθηκε ότι πηγή της δυσοσμίας είναι τα ΕΛΠΕ τα πράγματα χειροτέρεψαν!

  11-06-2019

  Από τότε που ανακοινώθηκε ότι πηγή της δυσοσμίας είναι τα ΕΛΠΕ, κι ενώ λίγο πριν έρθουν στο φως της δημοσιότητας τα στοιχεία της έρευνας η βρώμα είχε αμβλυνθεί, τα πράγματα χειροτέρεψαν! Η δυσοσμία στο Κορδελιό και στις περιοχές του Ευόσμου κοντά στο Κορδελιό είναι καθημερινή και αφόρητη.

  Πόσο λογικό είναι να βρεθεί η αιτία της δυσοσμίας και η δυσοσμία να έχει οξυνθεί;! Είναι πολύ λογικό αφού η ανακοίνωση της πηγής της δυσοσμίας από τους επιστήμονες συνοδεύτηκε από την επισήμανση ότι η δυσοσμία δεν βλάπτει την υγεία των κατοίκων ούτε μακροπρόθεσμα! Εκείνη η επισήμανση μάλιστα έγινε σημαία στα χέρια διάφορων πολιτικών παραγόντων, οι οποίοι όπου κάθονται κι όπου στέκονται τονίζουν ότι δεν υπάρχει κανέναν πρόβλημα γιατί η δυσοσμία δεν είναι βλαβερή. Το μόνο που δεν λένε στον κόσμο επιστήμονες και πολιτικοί παράγοντες είναι ότι η δυσοσμία έχει ιαματικές ιδιότητες!

  Είναι λοιπόν πολύ φυσιολογικό, μετά από ένα τέτοιο συμπέρασμα των επιστημόνων περί ακίνδυνης δυσοσμίας, τα ΕΛΠΕ να ξεσαλώσουν. Είναι πολύ φυσιολογικό επίσης τα ΕΛΠΕ να ξεσαλώσουν, όταν ο λαός του δήμου έδωσε αφειδώς ψήφους στους πολιτικούς παράγοντες που έκαναν σημαία τους την επισήμανση των επιστημόνων πως η δυσοσμία δεν δημιουργεί προβλήματα υγείας.

  Βασίλης Κιμ.

  Μετατροπή όλων των διαμερισμάτων στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου σε Airbnb!

  You must be logged in to post a comment Login