Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΜετατροπή όλων των διαμερισμάτων στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου σε Airbnb!

Μετατροπή όλων των διαμερισμάτων στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου σε Airbnb!

Τα διαμερίσματα στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου μετατρέπονται σε Airbnb με καταιγιστικούς ρυθμούς. Στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου πλέον δεν βρίσκεις να νοικιάσεις και οι ιδιοκτήτες προχωρούν σε εξώσεις των ενοικιαστών για να μετατρέψουν τα διαμερίσματά τους σε ενοικιαζόμενα Airbnb. Αλλά συμβαίνει και κάτι ακόμα πιο εκπληκτικό. Οι κάτοχοι διαμερισμάτων στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου ψάχνουν να νοικιάσουν σε άλλες περιοχές για να μετατρέψουν τα σπίτια τους σε Airbnb!

Γιατί όλος αυτός ο οργασμός μετατροπής των διαμερισμάτων του δήμου Κορδελιού Ευόσμου σε Airbnb;! Μα γιατί ο δήμος απέκτησε τουριστικό ενδιαφέρον εξαιτίας της ιαματικής ευωδίας που εκπέμπεται από τα ΕΛΠΕ και η οποία μέρα με τη μέρα γίνεται πιο έντονη. Άνθρωποι απ’ όλη την Ελλάδα και απ’ όλον τον κόσμο σπεύδουν να επωφεληθούν της ιαματικής δράσης της ευωδίας των ΕΛΠΕ. Όσο πιο κοντά στα ΕΛΠΕ είναι τα ενοικιαζόμενα σπίτια, τόσο ανεβαίνει η τιμή! Κατά πολύ πυκνά χρονικά διαστήματα οργανώνονται και περίπατοι γύρω από τα ΕΛΠΕ ώστε οι τουρίστες να καταπιούν όλα τα θρεπτικά στοιχεία της ευωδίας των ΕΛΠΕ. Ακόμα και όσοι έτρεχαν για να γυμναστούν στην Τρίτση, πλέον τρέχουν γύρω από τα ΕΛΠΕ για να ανοίξουν τα πνευμόνια τους. Άνθρωποι που πήγαιναν σε δάση και βουνά για καθαρό αέρα, πλέον έρχονται στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου για ιαματικό αέρα. Οι κάτοικοι του δήμου που χρόνια διαμαρτύρονταν για τη δυσοσμία, τώρα, κάθε φορά που αυτή έρχεται έντονη, βγαίνουν στα μπαλκόνια των σπιτιών τους και παίρνουν βαθιές αναπνοές για να ρουφήξουν όλη την ευεργετική της δράση. Η αστυνομία καθημερινά συλλαμβάνει δεκάδες ανθρώπων που παρανόμως βουτούν στα λήμματα των ΕΛΠΕ προκειμένου να θεραπευτούν και κάποιους άλλους που προσπαθούν να κλέψουν τα λήμματα για να εμπορευθούν ως φάρμακο!

Καρδιακά νοσήματα, εγκεφαλικά, αυτοάνοσα και χρόνια νοσήματα θεραπεύονται από την ιαματική ευωδία των ΕΛΠΕ. Στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου καταφεύγουν ακόμα κι όσοι δεν μπορούν να κάνουν παιδιά και μόλις αναπνέουν τη θαυματουργό ευωδία αρχίζουν να γεννοβολούν. Όλοι όσοι κατευθύνονταν στην Κούβα για το ευεργετικό δηλητήριο του σκορπιού, τώρα κατευθύνονται στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου για το ελιξίριο των ΕΛΠΕ! Ο δήμος Κορδελιού Ευόσμου έχει μετατραπεί σ’ ένα τεράστιο νοσοκομείο, αλλά ταυτόχρονα και σ’ ένα τεράστιο κέντρο πρόληψης στο οποίο κόσμος καταφεύγει για να γιατρευτεί αλλά και για να θωρακιστεί από τις ασθένειες…

Θεόφραστος Ασκλήπης

Από τότε που ανακοινώθηκε ότι πηγή της δυσοσμίας είναι τα ΕΛΠΕ τα πράγματα χειροτέρεψαν!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ