Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΤα κομματόσκυλα οι φίλοι μου με κορόιδεψαν

Τα κομματόσκυλα οι φίλοι μου με κορόιδεψαν

Μια απολαυστική ανάρτηση έκανε στο facebook υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου. Στην ανάρτησή της η υποψήφια, γεμάτη πικρία για τους 62 σταυρούς που πήρε, γράφει: «Έλαβα μόλις 62 ψήφους!!! Το τεράστιο λάθος μου; ΒΑΣΙΣΤΗΚΑ αρκετά σε ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ  “φίλους”, καθώς και σε δήθεν φίλους (όπως φάνηκε) επίσης και σε φίλους ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΩΝ και την ΠΑΤΗΣΑ διότι ΔΕΝ ανήκω ΠΟΥΘΕΝΑ. Παρ’ όλα αυτά ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΟΤΑΤΑ ΟΛΟΥΣ εσάς τους 62 ανθρώπους που με τιμήσατε με την ψήφο σας!! Αντικειμενικά και με τον αγώνα που έκανα (παρατώντας παιδιά οικογένεια) περίμενα γύρω στους 300 ψήφους ίσως κάτι παραπάνω».

Δυσκολοχώνευτη η κοροϊδία, αλλά να κάνεις και τέτοια ανάρτηση;! Το μόνο που έλειψε από την ανάρτησή της, ήταν ν’ αρχίσει να καταριέται αυτούς που δεν την ψήφισαν, όπως έκανε κάποτε ο Λεβέντης μόλις έβλεπε ότι έπαιρνε πέντε ψήφους όλες κι όλες. Τέλος πάντων, όπως του έρθει του καθενός να πράξει και να κράξει με βάση την αντίληψη και τον χαρακτήρα του.

Η ψήφος είναι γένους θηλυκού. Γένους αρσενικού είναι ο ψόφος. Άλλο η ψήφος και άλλο ο ψόφος. Ευχαριστούμε πολύ την υποψήφια δημοτική σύμβουλο που μας διασκέδασε και ελπίζουμε να γίνει πιο απολαυστική στις επόμενες εκλογές.

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΥΓ. Στην παράταξη με την οποία έθεσε υποψηφιότητα η συγκεκριμένη υποψήφια, έχουν μεγάλη και ατέλειωτη πλάκα. Μέχρι τώρα βλέπαμε αναρτήσεις άλλων συνοδοιπόρων της που κατηγορούσαν την αποχή για την αποτυχία της παράταξής τους. Τώρα είδαμε την ανάρτηση της συγκεκριμένης κυρίας που κατηγορεί τα κομματόσκυλα τους φίλους της για την προσωπική της αποτυχία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ