Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟ Μανδαλιανός είναι αδίστακτος…

Ο Μανδαλιανός είναι αδίστακτος…

Παρακολουθείτε τη μάχη μεταξύ του Μανδαλιανού στα αριστερά και του Καμαρινού στα δεξιά. Πριν από λίγες ημέρες στα αριστερά ήταν ο Καμαρινός και στα δεξιά ήταν ο Σούλας. Η στάση ορισμένων ενόψει του δεύτερου γύρου των δημοτικών εκλογών σε συνδυασμό με τα όσα έλεγαν στον πρώτο γύρο μόνο αναγούλα προκαλεί…

Ο Μανδαλιανός είναι αδίστακτος. Γενικώς οι Μανδαλιανοί είναι αδίστακτοι. Είναι λοιπόν δυνατόν να πάει κανείς με μια παράταξη της οποίας ηγείται ένας αδίστακτος της αδίστακτης οικογένειας των Μανδαλιανών;! Είναι δυνατόν να στηρίξει κανείς αυτόν τον άνθρωπο για δήμαρχο;!

Αφού λοιπόν πρώτα ο ξεδιάντροπος περιγράφει τον Μανδαλιανό σαν αδίστακτο, χωρίς να εξηγεί τι εννοεί με τη λέξη «αδίστακτος» και αφήνοντας τον άλλον να καταλάβει ότι ο Μανδαλιανός είναι ένα ον με τρία μάτια, σιδερένια δόντια, τέσσερα χέρια και οκτώ πόδια, περνάει εύκολα στο επόμενο στάδιο και συνεχίζει την τυχοδιωκτική του προσέγγιση για το δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών:

«Αφού λοιπόν ο Μανδαλιανός είναι αδίστακτος, ψηφίστε τον Καμαρινό που μέχρι χθες σας έλεγα ότι είναι τέτοιος, ότι είναι αλλιώτικος, ότι είναι ένα ον με πολλά κεφάλια σαν τη Λερναία Ύδρα, έτοιμο να σας κατασπαράξει. Αλλά αφού τώρα σας λέω ότι μεταξύ του Καμαρινού και του Μανδαλιανού, το πιο μεγάλο τέρας είναι ο Μανδαλιανός, πρέπει να ψηφίσετε τον Καμαρινό. Και μην πιστέψετε ρε παλιογομάρια ότι εγώ το κάνω αυτό γιατί συμφώνησα για καμιά αντιδημαρχία. Για εσάς το κάνω, για να σας σώσω. Γιατί ο Μανδαλιανός θα έτρωγε κι εσάς, θα έτρωγε κι εμένα, ενώ τώρα θα θυσιαστώ να φάει μόνο εμένα ο Καμαρινός και να αφήσει ήσυχους εσάς. Κι αν αύριο μεθαύριο παλιογομάρια με δείτε αντιδήμαρχο με τον Καμαρινό, να ξέρετε ότι το κάνω για εσάς, γιατί με εκβίασε να δεχτώ να γίνω αντιδήμαρχός του, ενώ εγώ δεν ήθελα, για να μην σας φάει.

Δόξα να έχει ο ΣΥΡΙΖΑ που έφτιαξε έτσι τον νόμο ώστε να μπορούμε κι εμείς οι φτωχοί και μόνοι καουμπόηδες να γράφουμε στα αποτέτοια μας την παράταξή μας, όταν αυτή δεν μπορεί να μας προσφέρει πλέον αντιδημαρχίες και να μπορούμε να διαπραγματευόμαστε, κατά μόνας ή σε ομαδούλες, αντιδημαρχίες, προεδρίες και ότι ήθελε προκύψει. Δόξα να έχει ο ΣΥΡΙΖΑ που με τον νόμο που έφτιαξε μας έδωσε το δικαίωμα να σε σώσουμε κάνοντας προσωπικές θυσίες. Και μην περάσει από τον νου σου ότι είμαστε ξευτίλες. Σωτήρες είμαστε. Ακούμπα πάνω μας και θα σε σώσουμε. Πνεύμα και ηθική, εμπιστέψου μας κι εσύ κι η κωλοτούμπα στην πολιτική καλά κρατεί».

Θεόφραστος Ασκλήπης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ