Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΘα υπάρξει ναζί υποψήφιος δήμαρχος στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου;!

Θα υπάρξει ναζί υποψήφιος δήμαρχος στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου;!

Θα υπάρξει ναζί υποψήφιος δήμαρχος στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου;! Θα υπάρξει Χρυσαυγίτης υποψήφιος δήμαρχος στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου;! Θα υπάρξει ναζιστικό εγκληματικό ψηφοδέλτιο στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου;!

Εάν υπάρξει ψηφοδέλτιο το οποίο θα φιλοξενήσει ναζί της Χρυσής Αυγής, θα είναι γιατί ο ίδιος ο υποψήφιος δήμαρχος θα είναι ναζί. Γιατί κανένας υποψήφιος δήμαρχος, που δεν είναι ναζί ο ίδιος, δεν λερώνει το ψηφοδέλτιό του με ναζί, κανένας υποψήφιος δήμαρχος, που δεν είναι ο ίδιος ναζί, δεν μπορεί όχι να βάλει στο ψηφοδέλτιό του ναζί αλλά ούτε να κάτσει και στο ίδιο τραπέζι μαζί τους.

Εάν υπάρξει υποψήφιος δήμαρχος που θα έχει ναζί στο ψηφοδέλτιό του, θα είναι υποψήφιος δήμαρχος της Χρυσής Αυγής και όλοι οι υποψήφιοι δημοτικοί του σύμβουλοι θα είναι Χρυσαυγίτες. Εάν υπάρξει υποψήφιος δήμαρχος που θα έχει ναζί στο ψηφοδέλτιό του θα είναι γιατί και ο ίδιος και όλοι οι υποψήφιοι δημοτικοί του σύμβουλοι είναι ναζί, φασίστες, ρατσιστές, θα είναι γιατί και ο ίδιος και όλοι οι υποψήφιοι δημοτικοί του σύμβουλοι στον αγκυλωτό σταυρό ορκίζοντια σαν τους Μιχαλολιάκους, τους Παππάδες και τους Κασιδιάριδες.

Θα υπάρξει τέτοιος υποψήφιος δήμαρχος στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου, που το ψηφοδέλτιό του θα έχει στην πραγματικότητα ως σήμα του τη σβάστικα και θα φιλοδοξεί να υψώσει τον αγκυλωτό σταυρό στο δημαρχείο του δήμου Κορδελιού Ευόσμου;!

Χαρίλαος Ταπαρίδης

Υπάρχει συμφωνία δημοτικής παράταξης με τη Χρυσή Αυγή;!
Θα υπάρξει ναζιστικό δημοτικό ψηφοδέλτιο στο δήμο Κορδελιού Ευόσμου;!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ