Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΕΙΔΗΣΕΙΣΣτο δημαρχείο Κορδελιού Ευόσμου η μεγάλη εικαστική έκθεση του Συλλόγου Ποντίων Ευόσμου

Στο δημαρχείο Κορδελιού Ευόσμου η μεγάλη εικαστική έκθεση του Συλλόγου Ποντίων Ευόσμου

Στο δημαρχείο του δήμου Κορδελιού Ευόσμου από τις 12 έως τις 19 Απριλίου μεταφέρεται η μεγάλη εικαστική έκθεση του Συλλόγου Ποντίων Ευόσμου “Παναγία Κρεμαστή” για τα 100 χρόνια από τη γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, σύμφωνα με ανακοίνωση του συλλόγου. Η έκθεση φιλοξενήθηκε στο φουαγιέ του δημαρχείου της Θεσσαλονίκης από τις 22 Μαρτίου έως τις 5 Απριλίου. Κατά την παραμονή της έκθεσης στο φουαγιέ του δημαρχείου της Θεσσαλονίκης ο σύλλογος Ποντίων Ευόσμου πραγματοποίησε δύο ημερίδες και δύο εκδηλώσεις, ενώ την έκθεση επισκέφτηκε πλήθος κόσμου και σχολείων. Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου για τη μεταφορά της έκθεσης στο δημαρχείο Κορδελιού Ευόσμου είναι η παρακάτω:

«Ο Σύλλογος Ποντίων Ευόσμου Παναγία Κρεμαστή εκφράζει τις ευχαριστίες του σε όλους όσους συνέβαλαν στην πραγματοποίηση της μεγάλης εικαστικής έκθεσης με πρωτότυπα εικαστικά έργα με θέμα “100 χρόνια από την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου 1919-2019, Προσφυγιά η πληγή των λαών” και επίσης σε όλους όσους πήραν μέρος σ’ αυτήν και την επισκέφτηκαν από τις 22 Μαρτίου έως τις 5 Απριλίου που βρισκόταν στο φουαγιέ του Δημαρχείου της Θεσσαλονίκης.
Η έκθεσή των πρωτότυπων εικαστικών έργων καθώς και του μαθητικού διαγωνισμού μεταφέρεται στον Εύοσμο και θα φιλοξενηθεί στο Δημαρχείο του Δήμου Κορδελιού Ευόσμου από 12 έως και 19 Απριλίου. Καλούμε όσους δεν επισκέφτηκαν ακόμα την έκθεση να την επισκεφτούν στη νέα της τοποθεσία. 
Επίσης σας ενημερώνουμε ότι έχει εκδοθεί και διατίθεται από το Σύλλογό μας Λεύκωμα αφιερωμένο στα 100 χρόνια από την Γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου.

Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2310 775346.»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ