Socialize

Socialize

Socials

Reunion 165x265

Ο αντικομμουνιστής ανιστόρητος ιστορικός Βλάσης Αγτζίδης υποψήφιος ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ!

06-04-2019

Η σφαγή των Σοβιετικών Εβραίων από τους Ναζί και τους ντόπιους συνεργάτες τους στη χαράδρα Μπάμπι Γιαρ διήρκεσε τέσσερα ολόκληρα εικοσιτετράωρα και ο αριθμός των εκτελεσθέντων υπολογίζεται σε περίπου 35.000

Μετά τη Λοΐζου, τον Πλουμπίδη και τον Κόκκαλη, ο ΣΥΡΙΖΑ βρήκε ένα ακόμα «λουλούδι» για το ευρωψηφοδέλτιό του! Ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει στο ευρωψηφοδέλτιό του τον ανιστόρητο ιστορικό χυδαίο αντικομμουνιστή Βλάση Αγτζίδη. Ο Βλάσης Αγτζίδης είναι ένα είδος Βελόπουλου καθώς μαζί με δύο – τρεις άλλους Ποντιολόγους αντισταλινολόγους και αντισοβιετολόγους γράφουν ένα σωρό ανιστόρητες αντικομμουνιστικές αθλιότητες παραπέμποντας ο ένας στα παραμύθια του άλλου. Ο Αγτζίδης το μόνο που δεν κάνει, σε σχέση με τον Βελόπουλο, είναι να πουλάει μαντζούνια δια πάσαν νόσον και πάσαν μαλακίαν και ανιστόρητα βιβλία με το κιλό, αλλά προσεχώς πιστεύουμε ότι είναι ικανός να το κάνει κι αυτό, αφού αυτό του αξίζει. Ο Βλάσης Αγτζίδης είναι ένας από τους μετρημένους στα δάχτυλα του ενός χεριού κατόχους πτυχίου πανεπιστημίου που μιλούν για γενοκτονία των Σοβιετικών και του Στάλιν σε βάρος του Ποντιακού Ελληνισμού. Ο Βλάσης Αγτζίδης είναι ένας από τους ελάχιστους Έλληνες, που χαρακτηρίζουν γενοκτονία σε βάρος του Ποντιακού Ελληνισμού, τη δίωξη από το Σοβιετικό καθεστώς όσων Ποντίων προέβησαν σε αντισοβιετική δράση, όσων Ποντίων δηλαδή σήκωσαν όπλο κατά της Οκτωβριανής επανάστασης, όσων Ποντίων πήραν μέρος σε σαμποτάζ υποκινούμενα από εισβολείς, όσων Ποντίων πολέμησαν μαζί με τους Γερμανούς εισβολείς αφήνοντας πίσω τους 26.600.000 Σοβιετικούς πολίτες νεκρούς. Ο Βλάσης Αγτζίδης είναι ένας από τους λίγους απανταχού της γης που υπερασπίζονται με τη στάση τους τούς συνεργάτες των Γερμανών στη Σοβιετική  Ένωση και προσπαθούν να χαρακτηρίσουν γενοκτονίες τις εκκαθαρίσεις των προδοτών, των δοσιλόγων και των ταγματαλητών. Ο Βλάσης Αγτζίδης προφανώς και έγινε ιστορικός προκειμένου να στηρίξει επιστημονικά τη θεωρία της γενοκτονίας των Ελλήνων της Σοβιετικής Ένωσης από τον Στάλιν, ξεχνώντας ότι η συντριπτική πλειονότητα των Ποντίων πολέμησαν μαζί με τον Στάλιν κι όχι εναντίον του Στάλιν. Ο Βλάσης Αγτζίδης είναι ένας χυδαίος αντικομμουνιστής σε διατεταγμένη υπηρεσία, τον οποίο ο ΣΥΡΙΖΑ κατεβάζει στο ευρωψηφοδέλτιό του.

Όμως ο Βλάσης Αγτζίδης δεν είναι μόνο τα παραπάνω. Τι άλλο είναι ο Βλάσης Αγτζίδης;! Ο Βλάσης Αγτζίδης είναι ένας υμνητής του Ιβάν και των κουμπουριών του. Ο Βλάσης Αγτζίδης ήταν από τους μοναδικούς που τόλμησαν να υπερασπίσουν τον κουμποροφόρο Ιβάν ο οποίος κυνηγούσε τον διαιτητή. Ο Βλάσης Αγτζίδης υπερασπίστηκε τον Ιβάν για ένα περιστατικό που ο ίδιος ο Ιβάν ζήτησε συγνώμη. Ο Βλάσης Αγτζίδης είναι μαλωμένος με την επιστήμη αφού τολμάει να υπερασπίζει ακόμα και τα κουμπούρια του Ιβάν, καταδικάζοντας το ίδιο το περιστατικό αλλά υπερασπίζοντας τον Ιβάν από τις επιθέσεις που δέχτηκε εξαιτίας του περιστατικού!! Ο Βλάσης Αγτζίδης είναι τόσο μεγάλος ιστορικός που ανήγαγε την εισβολή του κουμποροφόρου Ιβάν στο γήπεδο σε θέμα του Ποντιακού Ελληνισμού. Ο Βλάσης Αγτζίδης είναι ένας επικίνδυνος τύπος με ακροδεξιές απόψεις, συγκαλυμμένες με αριστερές αναλαμπές, που προκειμένου να υπηρετήσει τον Ιβάν, είναι έτοιμος να μιλήσει για ρατσιστικές κραυγές των Αθηναίων σε βάρος του Ποντιακού Ελληνισμού, όπως και έκανε, είναι ικανός να ρίξει νερό στο μύλο της απαράδεκτης κόντρας μεταξύ Βορείου και Νοτίου Ελλάδας.

Ο Βλάσης Αγτζίδης είναι ένας επικίνδυνος αντικομμουνιστής παραμυθάς, που όμως δεν μας λέει πως γίνεται σε μια Σοβιετική Ένωση που εξαπολύει γενοκτονία σε βάρος του Ποντιακού Ελληνισμού, ο πολυαγαπημένος του Ιβάν να είναι διευθυντικό στέλεχος του κομμουνιστικού καθεστώτος και μέσα σ’ ένα βράδυ, με την ανατροπή του Σοβιετικού καθεστώτος, να γίνεται πάμπλουτος! Ο Βλάσης Αγτζίδης και άλλοι ιστορικοί του επιπέδου του, συστρατεύτηκαν για να στηρίξουν επιστημονικά το παραμύθι της γενοκτονίας του Ποντιακού Ελληνισμού από τον Στάλιν! Στο ωραίο αντικομμουνιστικό παραμύθι που ετοιμάζουν ας προετοιμαστούν για να μας εξηγήσουν πώς ο Ιβάν και διάφοροι σαν και τον Ιβάν όχι μόνο ξέφυγαν από τη γενοκτονία αλλά υπήρξαν γραμματείς, φαρισαίοι και διευθυντικά στελέχη του Σοβιετικού καθεστώτος. Αυτό να μας απαντήσουν πρώτα αυτοί, που έγιναν ιστορικοί για να τεκμηριώσουν γενοκτονία των Ελλήνων της Σοβιετικής Ένωσης από τον Στάλιν, γιατί εδώ δεν τρώμε κουτόχορτο για να μας παρουσιάζουν διάφοροι ανιστόρητοι ιστορικοί την μαύρη βίβλο του κομμουνισμού.

Άντε να δούμε εκτός από τον Βλάση Αγτζίδη ποιον άλλον θα βάλει ο ΣΥΡΙΖΑ στο ευρωψηφοδέλτιό του! Ευτυχώς δεν είναι εύκαιρος ο Παττακός και ευτυχώς ο Μιχαλολιάκος είναι καπαρωμένος αλλιώς κι αυτούς θα τους έβαζε υποψήφιους ο ΣΥΡΙΖΑ!

Ραφαήλ Βασιλειάδης

Ο αντικομμουνιστής Ποντιολόγος Βλάσης Αγτζίδης ως υπερασπιστής του Ιβάν…

Μια ακόμα σκέψη για τη Σταλινική Γενοκτονία σε βάρος των Ελλήνων Ποντίων της Σοβιετικής Ένωσης…

Ψηφίζουμε ΣΥΡΙΖΑ για να αναγνωριστεί η γενοκτονία των Ποντίων από τον Στάλιν…


You must be logged in to post a comment Login