Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΤελικά οι Συριζαίοι έχουν τσίπα…

Τελικά οι Συριζαίοι έχουν τσίπα…

Τελικά ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να ξαναγίνει κυβέρνηση. Τελικά οι πιθανότητες ο ΣΥΡΙΖΑ να ξαναγίνει κυβέρνηση είναι πολύ μεγάλες. Τελικά είναι σίγουρο πως οι δημοσκοπήσεις για πρωτιά της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές είναι ψεύτικες. Τελικά οι Συριζαίοι έχουν τσίπα, αφού πολύς κόσμος το πιστεύει αυτό.

Το πρωταπριλιάτικο κείμενο «Δεν κατεβάζει τελικά υποψήφιο δήμαρχο ο ΣΥΡΙΖΑ στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου!» έκανε θραύση!! Αλλά εκτός του ότι έκανε θραύση, έγινε και πιστευτό. Δηλαδή πίστεψαν πάρα πολλοί ότι οι Συριζαίοι ομαδικά έχουν τσίπα (γιατί ατομικά υπάρχουν αρκετοί που έχουν) και θα μπορούσαν να βγάλουν μια τέτοια ανακοίνωση.

Από την άλλη ίσως πολλοί να πίστεψαν ότι αυτή η ανακοίνωση θα μπορούσε να είναι ανακοίνωση στελεχών και μελών του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί δεν θα ήταν παράξενο πραγματικοί αριστεροί να αντιμετωπίσουν με αυτόν τον τρόπο μια κυβέρνηση που είπε τόσα ψέματα για να χειραγωγήσει και να εξοντώσει τον λαό, για να του επιβάλει όσα δεν μπόρεσαν κι ούτε θα μπορούσαν να του επιβάλουν ποτέ οι Σαμαροβενιζέλοι…

Θεόφραστος Ασκλήπης

Δεν κατεβάζει τελικά υποψήφιο δήμαρχο ο ΣΥΡΙΖΑ στον δήμο Κορδελιού Ευόσμου!
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ