Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΟι αριστεροαντιεξουσιαστές άφησαν τη συζήτηση για την χορηγία των ΕΛΠΕ και πήγαν...

Οι αριστεροαντιεξουσιαστές άφησαν τη συζήτηση για την χορηγία των ΕΛΠΕ και πήγαν για τσίπουρα…

Αφήσανε τον γάμο και πήγαν για πουρνάρια! Αφήσανε τη συζήτηση για την χορηγία των ΕΛΠΕ και πήγαν για τσίπουρα! Πώς αλλιώς να εξηγηθεί η στάση μιας συλλογικότητας, τύπου Ρουβίκωνα, που εμφανίστηκε χθες στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Κορδελιού Ευόσμου άξαφνα κι έτσι άξαφνα, όπως εμφανίστηκε, εξαφανίστηκε. Ήρθαν λοιπόν οι αριστεροαντιεξουσιαστές έξω από το δημαρχείο του δήμου Κορδελιού Ευόσμου για να διαμαρτυρηθούν που ο δήμος παίρνει χορηγίες από τα Ελληνικά Πετρέλαια και καλά έκαναν. Αφού πέρασε αρκετή ώρα χωρίς να συζητηθεί το θέμα, επειδή στο δημοτικό συμβούλιο υπήρξε κωλυσιεργία σε άλλα θέματα, η συλλογικότητα τύπου Ρουβίκωνα, αποφάσισε να μπει μέσα στο δημοτικό συμβούλιο για να διαμαρτυρηθεί και πολύ καλά έκανε και διαμαρτυρήθηκε αφού μέχρι εκείνην την στιγμή συζητούνταν στο δημοτικό συμβούλιο θέματα εκτός ημερησίας διάταξης μικρότερης σημασίας από το θέμα των χορηγιών των ΕΛΠΕ.

Εκείνην τη στιγμή και καθώς η συλλογικότητα ζήτησε τον λόγο, αφού πρώτα όλοι μαζί φώναξαν συνθήματα, παρενέβη ο πρώην δήμαρχος Στάθης Λαφαζανίδης και ζήτησε να προταχθεί το συγκεκριμένο θέμα, αφού πλέον τελείωναν οι ερωτήσεις –επερωτήσεις. Το ίδιο ζήτησε και ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης, Ναθαναηλίδης Λεωνίδας, με πρωτοβουλία του οποίου μαζεύτηκαν υπογραφές για να σταματήσει ο δήμος να παίρνει χορηγίες από τα ΕΛΠΕ. Το συγκεκριμένο θέμα ήταν 17ο από τα τακτικά. Ο αναγνώστης πρέπει να ξέρει ότι τα θέματα εκτός ημερησίας διάταξης και οι ερωτήσεις-επερωτήσεις συζητούνται πριν από τα τακτικά θέματα.

Μετά την πρόταση να προταχθεί το θέμα της μη αποδοχής των χορηγιών των ΕΛΠΕ, η συλλογικότητα, που μπήκε στο δημοτικό συμβούλιο, δήλωσε πως δεν την ενδιαφέρει ούτε η συζήτηση ούτε η ψηφοφορία γι’ αυτό δεν θα παραμείνει. Το μόνο που ζήτησε ήταν να βγάλει έναν λόγο! Δόθηκε λοιπόν ο λόγος σε έναν από τους αριστεροαντιεξουσιαστές που ήταν παρόντες, ο οποίος αρνήθηκε να πει ακόμα και τ’ όνομά του, είπε ένα ποίημα και η συλλογικότητα, τύπου Ρουβίκωνα, αποχώρησε γιατί δεν την ενδιέφερε ούτε τι θα συζητήσει το δημοτικό συμβούλιο, ούτε τι θα ψηφίσει! Τότε γιατί ήρθαν; Για να κάνουν ένα σόου, να το κινηματογραφήσουν με τα κινητά τους τηλέφωνα και να το παρουσιάσουν σαν μεγάλη παρέμβαση. Έφυγαν λοιπόν οι «Ρουβίκωνες», αλλά από την ώρα που έφυγαν η συζήτηση στο δημοτικό συμβούλιο κράτησε 2 ώρες και κάποιοι έδωσαν μάχη για να σταματήσει ο δήμος να ζητάει και να αποδέχεται τις χορηγίες των ΕΛΠΕ. Κάποιοι έμειναν στο Δημοτικό Συμβούλιο μέχρι τα μεσάνυχτα και δεν πήγαν για τσίπουρα, για διασκέδαση, για προσωπικές τους δουλειές ή για ξεκούραση. Ο χρόνος των «Ρουβικώνων» είναι όμως πολύτιμος και δεν μπορούν να τον σπαταλούν σε πολύωρους ή πολυήμερους αγώνες. Οι «Ρουβίκωνες» ψεκάζουν, σκουπίζουν, τελειώνουνε και αφήνουν πίσω τους άλλους για να κάνουν τη δύσκολη δουλειά! Οι «Ρουβίκωνες» είναι για το σόου. Ένα σόου έκαναν και στο δημοτικό συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου και έφυγαν, χωρίς να τους ενδιαφέρει αν τελικά ψηφιστεί ή δεν ψηφιστεί η πρόταση της Λαϊκής Συσπείρωσης να μη γίνονται αποδεκτές οι χορηγίες από τα ΕΛΠΕ.

Βασίλης Κιμ.

Όχι στις χορηγίες των ΕΛΠΕ με την αποφασιστική παρέμβαση της Λαϊκής Συσπείρωσης
Η παρέμβαση στο δημοτικό συμβούλιο Κορδελιού Ευόσμου του «Ρουβίκωνα» για τις χορηγίες των ΕΛΠΕ…
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ