Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
ΑρχικήΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ-ΕΥΟΣΜΟΥΑΙΡΕΤΙΚΑΑμετανόητος ο δημοτικός σύμβουλος που έκανε τις αβάσιμες καταγγελίες…

Αμετανόητος ο δημοτικός σύμβουλος που έκανε τις αβάσιμες καταγγελίες…

Χθες, Τετάρτη 13 Φεβρουαρίου κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Κορδελιού Ευόσμου, ο δημοτικός σύμβουλος ο οποίος πρωτοστάτησε μαζί με κάποιους συνδικαλιστές του δήμου στις καταγγελίες, οι οποίες αναστάτωσαν το δήμο και οι οποίες κατέπεσαν από τα πορίσματα του Σώματος Ελεγκτών Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης, εμφανίστηκε αμετανόητος προφανώς γιατί θεωρεί το έργο του θεάρεστο. Ο δημοτικός αυτός σύμβουλος, ο οποίος ήδη έχει καταδικαστεί πρωτοδίκως για συκοφαντική δυσφήμιση εξαιτίας διάφορων αβάσιμων καταγγελιών του, δήλωσε πως ήταν υποχρέωσή του να κάνει αυτές τις καταγγελίες παρ’ όλο που αναγνωρίζει το τεκμήριο της αθωότητας σε όλους. Δεν είπε κουβέντα για τη ζημία που υπέστη ο δήμος από τις καταγγελίες, ηθική και οικονομική, δεν είπε κουβέντα για την ζημία που υπέστησαν όλοι όσοι διασύρθηκαν επί χρόνια από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ως κλέφτες, λαμόγια, απατεώνες εξαιτίας των αβάσιμων καταγγελιών του.

Αναγνωρίζει το τεκμήριο της αθωότητας σε όλους, αλλά σε καφενεία, ταβέρνες, καφετέριες, τσιπουράδικα του δήμου ο κόσμος κλέφτες ανέβαζε τους καταγγελλόμενους και κλέφτες τους κατέβαζε αφού έτσι τους παρουσίασαν τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης! Ο ίδιος επίσης αναγνωρίζει το τεκμήριο της αθωότητας σ’ αυτούς που κατήγγελλε, αλλά έβαζε ο εισαγγελέας την υπόθεση του JCB στο αρχείο, πήγαινε αυτός την ξανακινούσε και την επανέφερε ως λάφυρο στο δημοτικό συμβούλιο προκειμένου να κρατιέται η υπόθεση στην επικαιρότητα και να κατηγορείται ο Παπανικολάου ως ο Αλ Καπόνε του Ευόσμου! Αναγνωρίζει το τεκμήριο της αθωότητας σε όλους, προφανώς και στον Παπανικολάου, αλλά γράφανε διάφορα «κίτρινα» Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης για τον χορντά που έκοψε και πέταξε ο Παπανικολάου επειδή έπρεπε να πεταχτεί για να αδειάσει ο χώρος από τα σκουπίδια, πως πούλησε ένα JCB έχοντας μάλιστα φωτογραφία ενός ολοκαίνουργιου JCB. Παλιοσίδερα πέταξε ο Παπανικολάου, καινούργιο JCB παρουσίαζαν τα «κίτρινα» Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Αφού αναγνωρίζει το τεκμήριο της αθωότητας σε όλους ας μας πει ο κύριος δημοτικός σύμβουλος πότε βγήκε και κατήγγειλε τα ΜΜΕ γιατί αυτά πήραν την καταγγελία του και την παρουσίαζαν κάνοντας την τρίχα τριχιά και λασπώνοντας τον Παπανικολάου; Ας μας πει! Ας μας πει τι δικαιώματα αναγνωρίζει στον γιο του Παπανικολάου που περπατούσε κι από πίσω του ακουγόταν «να ο γιος του κλέφτη»! Ας μας πει και για τα παιδιά των υπολοίπων, υπαλλήλων και αιρετών, που τα ίδια ακούγονταν και για εκείνους!

Η στάση που κράτησε ο συγκεκριμένος δημοτικός σύμβουλος κατά τη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, που όχι μόνο δε ζήτησε συγνώμη για το διασυρμό που υπέστησαν υπάλληλοι, αιρετοί και δήμος αλλά δήλωσε από πάνω πως οι καταγγελίες είναι καθήκον του για την προάσπιση του δημόσιου συμφέροντος, δείχνει πως δεν έχει σκοπό να σταματήσει τη φάμπρικα των καταγγελιών ακόμα και μετά τα πορίσματα του Σώματος Ελεγκτών Επιθεωρητών Δημόσιας Διοίκησης, ακόμα και μετά τις καταδίκες του για συκοφαντική δυσφήμιση. Εμείς απορούμε πώς με έναν μισθό δημοσίου υπαλλήλου ανταπεξέρχεται στα δικαστικά έξοδα τόσων δικών και πώς θα πληρώσει τις αποζημιώσεις στις οποίες τον καταδικάζουν τα δικαστήρια για συκοφαντικές δυσφημήσεις. Πραγματικά είναι απορίας άξιον πώς ένας δημόσιος υπάλληλος όσο δικομανής ή όσο ρομπέν του δημοσίου συμφέροντος κι αν είναι, να σπαταλάει τον μισθό του σε δίκες για αβάσιμες καταγγελίες που καταρρίπτονται.

X.K.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΣΤΕΡΑ